xDeccaL adlı üyeden alıntı
imzamdaki wordpress ile ilgili site var elimde fazlalık vereyim istersen .) ya da genel bişi yapcam diosan elimde bi de güzel domain var wikipedi nokta net .)
Beckenbauer , taçsız kral pele de bunu kullanıyordu ya döndü gibi .)
Açık konuşayım hocam, site işlerine fazla güvencim yok he diyorsun bu siteyi niye kuruyorsun dediğim gibi para kazanmak amacıyla değil kendimi tanıtmak amacıyla şuan anlatamıyorum ama birşeyler yapmaya uğrasıyorum :) Yani elbet site işine girerim bir gün ama zevkine yani tabi birşeyler kazanmak isterim :) .
Mesela şu grafik forumu falan zevkli geldi birde hit gelirse falan ne mutlu bana :)
Ek Olarak: Yapılınca ne demek istediğim çıkacak ortaya :)
Ek Olarak:
EmreKRMN adlı üyeden alıntı
Grafik tasarım forumu aç, sende yenimişsin zaten, orada youtube deki ders videolarını veya kendi yapacağın tasarımları vs. şeyleri paylaşabilirsin.
İyi fikir hocam :)
Ek Olarak:
Winston adlı üyeden alıntı
Bizim sektör üzerine bişeyler yapmak istiyorsan @webmaestro3 dedikleri olabilir.
Ama bizim sektör için var olan siteler pek ölü oluyor. Mesela ben genelde yabancı kaynaklardan faydalanırım. stackoverflow, jsfiddle, codepen, dribbble vb.
Benim tavsiyem blog ve youtube kanalı açıp, merak ettiğin şeyleri araştırıp, hem blogda yazı olarak, hemde youtubeda video olarak paylaşabilirsin. Hem para kazanabilirsin, hemde isteğin yerine gelir.
Buda iyi fikir bu gidişle 2 site açacagım :)