Çok teşekkürler @MinieTool. Skype kullanmıyorum ve Temmuz gibi nasip olursa böyle bir işe kalkışmayı düşünüyorum. Ama o ilk açılım olayında kafam tamamen karışık. Yani sitede her şey sabit kalacak. Anca 4 veya 6 ayda bir yeni bir sayı yüklenecek. O da belirli bir içerik olacak. Ardından birisi tümüne ulaşmak isterse, bir miktar ücret karşılığı bilgisayarına indirebilecek ya da e-posta ile alacak.

Ek Olarak:

MinieTool adlı üyeden alıntı

1) yöncü,isimtescil gibi siteler var oralardan satın alman gerekir yoncu.com tavsiye ederim
2) Şeklini şemalini ,eğer yöncüden alırsan panelden kolaylıkla blogger'a bağlarsın .com vb. siteni blogger panel ile yönetirsin
3) eğer byle birşey istiyorsanda yöncüde hostingli domain kampanyası var ondan alırsın ve wordpress kurup kendine uygun tema ararsın wordpress temaları yazsan yüzlerce çıkar zaten
4) kendin ekleyebilirsin wordpress faceye girmek kadar kolay zaten,skype dan her zaman yardımcı olurum
5) 50TL verirsin domain ve sınırsız hosting (.com alırsan) yöncüdeki fiyat diğerlerini bilemem
skype adresini pm atarsan ordan yardımcı olurum site kurulum vb. herşey için

bu arada yoncu.com üstünde yok. yani sonu .com olmalı. isimtescil.net üstünden baktım, .com ve .net olan iki şekli de 8.5 dolar.

5 GB Aylık Trafik
20 Adet Mail Barındırma
1 GB Veri Alanı
standartta. biraz daha fazla ödenirse sınırsız trafik oluyormuş aylık. yani az ödersek, belli bir sayıdan sonra o ay başka ziyaretçinin gelmesine engel olacaklar.. veya ben öyle anladım.

Herkese tekrar teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla ilk etapta yalnızca taş çatlasın 500 TL ile bu iş olabilir. Ardından da yıllık 40-50 TL ile..