eaglepaw adlı üyeden alıntı

10 tl ye alacaksan hiç alma. 30 tl falan topla öyle al. + olarak hostgator gibi sağlam firmalardan al.

Evet haklısın , bana uygun , yetebilecek bir host almam gerek ve dediğin gibi firmanında sağlam olması gerek .

Sizce
https://ozkula.com.tr/ burdaki 25 liralık hosting paketi bana yeter mi , yoksa biraz daha para toplayıp daha iyi birşey mi alayım ? :)

Ek Olarak:

tolga07 adlı üyeden alıntı

Kesinlikle wp kur ..
50 tl ye hem host hem domain al
en geç 4 ay içinde para kazanmaya başlarsın ...

Ama host kapanma sorunları olabilir ama sağlam firmadan alırsan öyle bir durum olmaz bkz> ihs

Blogger sade ve basit ancak wp de yapacağın hitin yarısını blogger da yapamıyorsun ..
wp de etiketlerde index aldığından baya hit geliyor .

Haklısın dediğin gibi blogger'de wordpress'teki kadar hit yapamıyorsun bunu deneme amaçlı açtığım sitede fark etmiştim :)

Artık iyi bir hosting paketi ve domain ile everen'i açmayı düşünüyorum , şuanlık para kazanma düşüncesinde değilim istediğim başarıyı elde edebilirsem ne mutlu bana..

Gerçi everen alan adlarının hepsi dolu bu yüzden site adını everenx.com diye açmayı düşünüyorum everen'i zamanında dikkat çeksin ve akılda kalıcı kalsın diye evren'den everen olarak düşünmüştük x'i de bilinmeyen,sır anlamında düşünüyorum :)