Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle onu söyleyeyim konuyu buraya açarak reklam yapmak ve s. hiçbir amacım yok allaha şükür reklam için bütçe ve s. var sadece sizin değerli yorumlarınız çok lazım.
Herkes biliyordur themeforest sitesini, ama yabancıların bir sitesi yani ingilizce bilmek gerekir + ek destek için artı para ödemek ve s.
"Sadece türkiye için demekle olmaz bu iş" söyleyenlere hak veriyorum, işte bu yüzden kendi sitemi kendim yazdım. codecloude.com
Alan adının ingilizce olması sadece çok uzun sene önce bir arkadaşla bu isim altında freelance olarak çalışmamızdır.
Neyse gelelim konuya, kim istemez ki türkçe destekli, türk yapımı temalar kullanmasın ? Buna engel ne ola bilir ki ? Zaten siteyi kurmadan önce burada ki arkadaşlara sormuştum sağolsunlar destek verdiler devam ettim kendi yazılımımı yazdım "Gidip 5 dolara script alıp kurmuşsun ayıp" demesinler diye. Sadece wordpress temalarını demo olarak göstermek için subdomain e worpdress kurdum, e yani wordpress temalarını demo olarak anca o sistemi kullanarak göstere bilirim , wordpress i yeniden yazmanın anlamı yok ki :)
Bir süre önce 2 tema yaptım, sadece html ve css idi sonra onlardan bir tanesini wordpress için uyarladım, uyarladım ama tema da çok eksiklikler vardı bende güncellemek için 1 hafta önce ellerimi sıvadım ve en büyün güncellemeyi yaptım temada. Temanın adı "Gökkuşağı" sitemizden baka bilirsiniz. Demo adresi : demo.codecloude.com/gokkusagi
Üstelik yeni özellikler ile tüm kurduğunuz temalara yönetim panelinden eğer kullandığınız sürüm eski ise bildirim gelecektir ve tek tıkla güncelleyeceksiniz.
Şimdi bütün bunları yazmamın sebebi boşuna laf yapmak veya reklam ve s. değil, sizin yorumlarınız gerekli.
Sistem de hangi özellikler eksik ? Ne olmalı ? Nasıl markalaşacağız ? Türkiyenin themeforest sitesi olacak kadar ilerleye biliyormuyuz ?