Senin biraz moralini bozacağım dostum ama okuman gerektiğini düşünüyorum.
Envato ve benzeri dijital mülkiyet ticareti hizmeti sunan firmalar işi bir kere tekeline aldığı için, hazırlayacağın projenin kusursuz ve envatonun sunamadığı ekstralar sunman gerekiyor.
Bu yapılması gereken, fakat sorun bu değil.
Envato kurucuları ve gelişmesini sağlayan staff üyeleri, satılmasına yardım ettiği dijital mülkiyetlerin en iyilerini yapabilen insanlardan oluştuğu için ve senin sitene girdiğimde ilk aklıma gelen şey "Terzi kendi söküğünü dikemezmiş" olduğundan, bu projede başarılı olabileceğini hiç sanmıyorum. Projenin ismi, tasarımı, alakasız toollar (spinner) bu projenin baştan sıkıntılı olduğunun göstergesidir.

Projeni ağır eleştirdim kabul ediyorum ama tek sorun senin projen değil, en büyük sorun giriştiğin sektör. Envato üzerinde satış yapan Türkçe bilen author sayısı bir hayli düşük ve kendi hazırladıkları dijital mülkiyetleri dünyanın ilk 300 sitesinin içinde bulunan siteye - firmaya teslim etmek varken, tasarımı sattığı ürünlerden daha kötü, satış değerleri düşük, global olmayan bir siteye - firmaya niye teslim etsinler?

Üstteki yorumları okudum ve çok rahatsız oldum. Bir insanı teselli etmek ve düzgün bir internet tecrübeleri olmadığı halde ona yapabilirsin gibi umutlar vermek ne kadar da kolay :)