Güncel teknoloji blogu gibi bir şey. Bunun yanında siber yaşantı haricinde reel yaşantımda ilgimi çeken, olumlu veya olumsuz eleştiri yapmak istediğim konulara yer verdiğim kişisel bir blog sayfası. Genel anlamda teknolojiyi yakından takip etmek için web günlüğü tutma çabasındayım. Ne yazık ki işlerimden ötürü bloguma pek fazla vakit ayıramıyorum. Web tasarım ve seo işlerine girdim bu aralar. Firma bünyesinde yeni bir oluşum içindeyiz. Bu konularda da bir takım içerikler bulundurmaya çalışıyorum blogumda.
İçerik açısından sitem oldukça fakir, ama diğer seo yapılandırmasıyla ilgili sitemin eline su dökecek bir blog tanımam. :)
Webmasteraracı (wmaraci.com) sistemini epeydir takip ediyordum. Forum sitesine yeni kayıt oldum ve gerçekten istikrar olduğu belli. Artık daha çok ziyaret etmeye başlayacağım gibi görünüyor. İlk mesajım olarak web sitemden bahsetmek istedim. Amacım hiçbir şekilde reklam değil, sadece yeni bir kullanıcı olarak bende artık aranızdayım demektir.
Bunun haricinde konu altına, sitemde eksikleri ve fazlalıkları söyleyerek bana yardım etmenizden memnuniyet duyarım.