Kişiye özel sormuyorum bunu ve ne kurum nede kişi hedef alarak konuşmuyorum. Forumda adını ilk defa duyduğum güven vermeyen kayıt firmalarından kayıt altına alınan saçma sapan rakamlarla ticaret yapmak isterlerse bu son bulur.
En kısası bugün bir alanadı satış konusu gördüm 2008 kayıtlı 6.5 yıllık bir domain içeriği yok 3 yada 5 içerik bana 350₺ dedi siz olsaydınız alır mıydınız ?
Şahsım adıma söylüyorum; Son zamanlarda ki karışık bir hal aldı ticaret Tanıtım yazısı satışları azaldı, Site satışları azaldı, geçen aylarda 5k online görürdüm Wm aracın da şimdilerde 3k bunun sorumlusu da bizleriz. Hangimiz geleceğimiz için ve ticaretimiz için Wm aracı forumuna destek verdik ? Ticaretin süreklilik kazanması için yoğunluk olması gerekir. Ayrıca Piyasayı da öldürdüler. 1₺ domain ve reseller eee 1₺ oldu bir web site :)
Sonra Tanıtım yazısı satsın 3₺ ye alın size ticaret :) Tek bir yorum görmek istiyorum isousluer Bundan 1 yıl önce ile şimdiki zaman arasında ki ticaret olayına nasıl bakıyorsun ? :)