Merhaba arkadaşlar, geçen hafta elime bir kargo ulaştı, benim adımaydı ve benim adresim yazılı idi, gelen kargo içinde samsung galaxy a5 marka bir telefon vardı, işin aksi bende benzer bi kargo bekliyordum o yüzden çok incelemeden telefonu açtım.

Derken bi yarım saat sonra irsaliyedeki aynı isim fakat farklı telefon numarasını ve adresi farkettim. Kargo aynı isimde olduğum başka birine aitti ve bana yanlış ulaşmıştı. Farkedince hemen kargo şirketi olan yurt içi kargoyu aradım fakat ulaşamadım, irsaliyedeki Mars lojistiğin numarasını aradım ulaşamadım, irsaliye *****e aitti, *****i aradım müşteri temsilcii bizde öyle bi yanlış olmaz falan dedi anlaşamadık kapattım. Sonra irsaliyedeki adaşımın numarasını aradım konuyu ilettim, kendisi ************un tedarikçisimi neymiş tam anlamadım, teşekkür etti ilgilenecğini söyledi. Bugün *****e stoktan telefonu düşürtmüş, bizim telefonla alakamız kalmadı dedi, telefon artık Mars lojistiğe aitmiş, onlar yurtiçi kargodan istemiş, yurtiçi kargoda bizden isteyecekmiş ama kutuyu açtığımız için bizden maddi bi talepleri olabilirmiş.

Şimdi ben düşünceliyim, farkedince hemen aramam gereken heryeri aradım, kutuyu açmış olmam beni suçlu konuma düşürür mü? Ayrıca irsaliyenin tam üstüne kaargo etiketi yapıştırıldığı için farketmem uzun sürdü ki bende böyle bi kargo bekliyordum.

Sizce ne olur? 1 haftadır telefon duruyo, bilgisi olan varmı?