SerkanALAZ Öyle geniş bir konu hakkında fikrimi sormuşsunuz ki hocam sayfalarca cevap yazılır. :) Fakat ben sizin dedikleriniz üzerinden yürüyeyim. Bu domain sektörü için de aynı diğer sektörler için de. Piyasayı öldüre öldüre bitiremediler. Adamlar iki sandalye bir masa bir de ofis tutup bir şirket kuruyor. İkide sunucu kiralıyor. 3-5 liraya host satıyor. Bizim güzel insanımız da ucuz diye gidiyor oradan alıyor. 2 gün sonra patlayınca da vay benim siteme diyor. Domaini elinden alınınca nereye gitti benim domainim diyor. Ben tek hosta 150-200 lira verirken adam bana salak gözüyle bakıyor, kendi aldığı host patlayınca da aklı başına geliyor. Hakeza tanıtım yazısı satıyoruz. Ben bir tanıtım yazısına 100 lira isteyince rororo diyorlar. Gidip spam sitelerden beşer liraya tanıtım yazısı alıyorlar.

Bu son birkaç yılda daha da arttı. Ben WordPress işlerine girdiğimde yaş ortalaması yüksekti. Son yıllarda yaş ortalaması düşünce genç arkadaşlarda para kazanma isteği arttı. Para kazanayım da ne kadar olursa olsun kazanayım derdindeler. Artık herkes her şeyi az da olsa biliyor.

Biraz konudan uzak bir yorum oldu, hakkınızı helal edin. :)