cthax Bilgisayarı tahminen 7 sene önce Casper bayisinden almıştım. Ekran 22 inç. 500 gb hafızası. O zamanlar 500 gb hafızamı olur la diyenler vardı :) Casperin en üst modelinin bir altıydı. En üst modeli de oyun içindi zaten. O zaman bu pahalıya geldi. Bu ses olayı pc ilk geldiği gündn beri var. Elemana demiştim neden ses yapıyor diye. Yeni olduğu için kullandıkça gider demişti, hep arttı. Kanımca kazıkladılar anlaşılan. Haram olsun. Gelen sıfır bilgisayarın iç donanımını değiştirdiler ise Allah sorsun. Ram hiç değişmedi 2 gb. Ekran kartını sanırım 4 sene önce değiştirdim. Anakart, işlemci aynı. Kasa, güç kaynağı, işlemci soğutucusu, harddisk(ssd) değiştirdim yeni. Bundan sonra bir değişiklik yapacağımı sanmıyorum. İnş. yapmam. Bir daha hayatta casper almadım ve önermedim. O sıkıntılı günlerde bu ses ya da bazı durumlar için çağırdığımızda hiçbir şey yapmadan gittiler ve yok yere 10 tl aldılar. Ne sıkıntılardı ya. Geçti çok şükür. Bilen varsa ankara keçiörende kızlarpınarı cad. casper bayi vardı. O sahibini görüp tanısam birkaç lafım var.