oktayt adlı üyeden alıntı

İmzaladım ama bu saçma politikalarından taviz vermez google.


İlgilenmezlerse kendileri bilir, artık vicdanlarına kalmış. İnternette bu konuda yazılmış sayısız makale var. Kulak asmıyorlara o zaman güvenilirliklerini yitirirler. Zaten herkes birçok şeyin farkında. Google'ın büyüdükçe Amerika dışındaki yayıncıları çöp gibi gördüğünü, gerektiğinde kolayca harcayabildiğini gördük. Bir bildirimde bulunmak ya da sorumlu davranmak, her kurumsal firmanın kolaylıkla yapabileceği bir durum. Google ın toplam karına bakın. 10 tane personel fazla çalıştırmak zor mu? Dünyanın en zengin 1-2 şirketinden biri. Tekeliz nasılolsa herkes bize muhtaç, yayıncıda çok, alternatifte fazla yok diyerek şımarmak, yayıncıya adam akıllı bir açıklama bile yapma gereği hissetmemek umursamamazlıktır.

Siz markete gittiğinizde 25 liranın altında alışveriş yaptığınızda, farklı muamele görseniz, kimse sizinle ilgikenmese adam yerine koymazsa nasıl olurdu. İnsana ticari çıkarına göre farkĺı muamele yapılamaz.

Bütçe dışında ciddi firmalar.
1-Herkese karşı şeffaf-Tranparent
2-Hesap verilebir-Accountable
3-Sorumlu ve ilgili olmalıdırlar.

Ek Olarak: Ben şahsen bu Google tekelinden rahatsızım, faaliyetlerinin uluslararsı denetim ve yaptırımlara tabi olması gerekiyor. Bir ciddiyet ve çerçevreye, adam akıllı bir vizyona ve kar dışında bu vizyona uygun bir misyona ihtiyaçları var.
"Google's reputation as lax company" Umursamaz firma imajı çerezler konusunda Ab ile papaz olmalarından bile belli.

Ek Olarak: Ben itiraz ettiğimde karşımda insan bulayım. Kimse bana aynı spam mesajları göndermesin.