Selamun aleykum arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır takip ediyordum. Aklıma takılan iki konu var:
1. Dine bağlı kardeşler demenize şaşırdım çünkü açtığınız konu dine bağlı olsun olmasın pek çok kişiyi ilgilendiren bir konu.
2. Müslümanlığı ve İslam dinini sadece bir insan üzerinden incelerseniz zaten doğru olan islamı göremezsiniz. Hiç bir insan hatasız ve ya günahsız değildir. (kesinlikle bu konuda anlattığınız kişiyi korumak için yazmadım bunu) Hata yapmaya müsait olan ve günah işlemekten geri duramayan insanların yaptıkları ancak onları ilgilendirir. Atasözlerimizden birinde ''Her koyun kendi bacağından asılır.'' der. Yani bu kişi işlediği günahın karşılığını bulacak. Sizde ona uyup bu davranışa devam etmiş olsaydınız sizde ateist bile olsanız bu dünyada bir şekilde karşılığını alırdınız. Çünkü yapılan haksızlıkların karşılığı İslam dininde sadece ahirette çekilmez, dünyada da insanın karşısına çıkar. Ben Müslüman biri olarak bu konuda duyarlı olmanızı takdir ediyorum.
Ama size şunu söylemek isterim. Ateist olun ya da Yahudi ya da Hristiyan olun Allah doğru yolda olan düzgünce çalışan ve dili inanmıyorum dese bile kalbinden inanan insanlara karşı nimetini esirgemez. Sizin de inanan bir insan olduğunuz açık ki bu konuda kalbiniz, vicdanınız rahat etmemiş buraya bizimle paylaşmak adına bir konu açmışsınız.