Arkadaşlar elimde bir adet Linux hosting bulunmakta ve bu hosting içerisinde bir sürü domainim bulunmakta. Sorunum şu; Bu hosting içerisinde bulunan bütün web siteleri mobil cihazlardan girilmeye çalıştığında "mobile.juicyads.com/service_redirect.php?p=15964" böyle bir yere yönlendirme yapıyor. Bunu nasıl temizleyebilirim ve nasıl bulaşmış olabilir ? İnternet üzerinde araştırma yaptım fakat çeşitli yabancı makaleler var ama bir çözüme erişemedim. Yardımlarınızı bekliyorum, eminim bu sorunla karşılaşanınız vardır.

Ek Olarak: Arkadaşlar problemi uzun uğraşlar sonucu çözmüş bulunmaktayım, interneti didik didik etmemin sonucunda bu problemi yaşayan başka arkadaşlarda varsa çözümü;

.htaccess dosyasına bulaşan bir virüsmüş. Virüsten ziyade yönlendirme linki ekliyor ve hostinginizde bulunan bütün domainlerin ana klasörlerine .htaccess dosyası oluşturuyor ve teker teker silmeniz gerekiyor. Bu yöntem ile virüsü temizledim, yetkili arkadaşlar konuyu kapatabilirler fakat herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.