merhabalar 2 anahtar kelimede ilk sayfada çıkmak istiyorum biri cam balkon biri konya cam balkon. Müşterilerimiz cam balkon yazınca ankarada istanbulda vs firmalar bulunca kendi şehirlerinde cam balkoncu bulmak için 2.arama olarak konya cam balkon yazıyor. Biz kendi emeğimizle konya cam balkon kelimesinde 1.sıraya yerleştik. Fakat cam balkon kelimesinde ne kadar uğraş verirsek verelim 11.sıraya geldik umudu kestik şuan 40.sıralardayız. Güzel bi seo için özgün makele vs her şeyi uyguladık fakat cam balkon hakkında yazılabilecek tüm makaleleri yazdığımı düşünüyorum. Sosyal medyada. Forumlarda vesaire site tanıtımı yapıp cam balkon kelimesinde bir çok backlink aldık. Kaliteli forumlardan buna wmaraci dahil bir çok siteden backlinkimiz vesaire olmasına rağmen düzenli hitimiz olmasına rağmen yükseliş sağlıyamıyoruz. Profesyonel seo yaptırmayı düşünmüyoruz buna seocu arkadaşlar kızacaktır fakat aldıgım tekliflerin minumum fiyatı 3 bin tl idi. Oda sadece çıkartmaya veriyordu çıkarttıktan sonrasına karışmıyordu ki ben bunu kendim amatörce başarmıştır. Çıkarmak muhim değil kazık gibi saplanmak istiyoruz ilk sayfaya bunun için önerilerinizi bekliyoruz :)
Ek Olarak: Ayrıca bir firma websitemizin seoya uyumlu olmadığını webtasarımın tamamen değiştirilip seoya uygun bi site oluşturulması gerektiğini söylemişti.Siteyi incelemek isterseniz ortaksan.com