Dün gece daldan dala atlarken güzel bir domain buldum. Hemen kondum. Güzel bir script vardı ne zamandır ona bir domain arayışındaydım. Scripti de kurdum.
Domain ve site : www.youtubemuzikdinle.com
Youtube müzik dinle ve youtube müzik aranmaları aylık 200-300K arasında, şarkı sanatçı ıvır zıvır aramalarını hiç saymıyorum, keyword domain.
Script de güzel bir script. Sanatçı bilgileri, albüm bilgileri, sanatçı albümleri, türlere göre parçalar vb vb tüm bilgileri spotify, youtube, last.fm, soundcloud, wikipedia gibi sitelerden çekiyor.
Kullanıcılar spotify kafasında kütüphane oluşturabiliyor. Listeler oluşturabiliyor, ister müzik dinliyor ister video izliyor.
İş yerinizde müzik dinlemek istediğiniz zaman açın Popüler şarkıları , bırakın kendi çalsın eğlendirsin sizi akşama kadar :)
Domain ve script hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum, ayrıca aklımda bir şablon var ama sitenin hem hit kazanması hem geliştirilmesi adına da fikirlerinizi bekliyorum.
Lütfen kısa bir zamanınızı ayırıp inceleyin, bu da bir şekilde projeye destek sayılır.
Youtube Müzik Dinle
Siteyi yer imlerinize eklemenizde bence hiçbir sakınca yok :D
--
Ben de detaylarını kullandıkça öğreniyorum :)
+ Hiçbir şekilde youtube reklamına maruz kalmıyorsunuz, reklamsız müzik keyfi.