lostyazilim
tr.link

Hosting Firması İçeriğimi Sildi Yada Sitem Hacklendi Nasıl Anlaşılır?

13 Mesajlar 2.074 Okunma
lstbozum
tr.link

serkandinc serkandinc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 30 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

Myiso adlı üyeden alıntı

Araştırmanızı yaparken şunu da araştırırsanız iyi olur. Karşı taraf yani Marka Sahibi avukatı varsa mahkeme aracılığı ile hosting firmasına yazı gönderdi ise size sormadan kaldırabiliyor. Yani dikkatli olun derim. Bunu size karşı kullanabilirler. Ben bunu 3 firma ile yaşamıştım daha önceden adamlar senden para koparmak için saklıyorlar.

Şuan sitem onların sunucularında değil. O yüzden böyle bir şeyi yapmış olmaları Bilişim Suçları nezdinde veri bozmak yada veri silmek başlığı altında değerlendirilebilrek onlar suçlu ilan edilir diye düşünüyorum. Çünkü sonuç itibari ile bana gelen hiç bir resmi tebligat yok. Bunun üzerine birde onların benim kişisel verilerime dokunmaya hiç bir hakları yok çünkü sitem o firmadan tamamiyle bağımsız bir firmada host ediliyor.

Ek Olarak:

demircanuzer adlı üyeden alıntı

Yıllardır öncüyle çalışmaktayım hosting olarak iş yapmadım ama alan adı olarak 1. tercihim olmuştur şaşırdım doğrusu bence olmaz diye düşünüyorum derin araştırın ve yoncuyle ayrıntılı görüşün derim hocam.
Geçmiş Olsun.

Yöncü ile ayrıntılı olarak ben görüşmedim fakat telefon ile onlar bana ulaştı. Yazılarımı silmemi aksi takdir olacak olanlardan sorumlu olmayacaklarından bahsettiler. Mahkeme vs. fakat hiç bir yasal tebligat gelmedi.

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Kullanmış olduğunuz tema yada ney ise Free yada w*rez miydi bu şekilde bir durum varsa buradan kaynaklandı şeklinde kendilerini savunabilirler ayrıca log kayıtlarındanda işlemleri görebilirsiniz ayrıca ftp c panel inize en son giren ip adresiniz isteyin nereden giriş yapılmış şu an siteniz ne durumda aktifmi aktifse sizin yüklediğiniz dosyaların dışında bir dosya varmı diye kontrol ettirin uzantı asp php olarak bakın resim ve upload alanlarına bakın sheell dosyası olabilir
serkandinc

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

seozirvem seozirvem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 24
  • Ticaret 2, (%50)
Bu Yoncunun İlk Vukatı Deıl .
Adam Gibi Çalışacak natro ve isimtescil var Hakkındır ve mahkemeye log vardır da kendileri silmiştir.
serkandinc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al