-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese iyi günler, bilgisayar mühendisliğini uzaktan eğitim görerek okumayı düşünüyorum ancak İstanbul'daki üniversitelerde hiç bulamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.. Not: 2 yıllık vs. değil normal bilgisayar mühendisliği.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
uzaktan eğitim ile bilgisayar mühendisliği bölümü bulunmuyor. Uzaktan eğitimle mühendis olamazsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kadikoy34php AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, ANKARA ÜNİVERSİTESİ, SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, MARMARA ÜNİVERSİTESİ, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Meslek Yüksek Okulu olarak 2 yıllık uzaktan eğitim Bilgisayar Programcılığı bölümlerini okuyabilirsiniz. Lisans maalesef bulunmamakta. Hiç uzaktan okuyarak bilgisayar mühendisliğimi okunur demeyin. Okunur, hiçbirimiz yazılımı gidip üniversitede öğrenmiyoruz. Kendi çabalarımızla bir yerlere geliyoruz. Ayrıyetten önlisanstan lisansa geçiş yapabilirsiniz. Örneğin KOCAELİ ÜNİ geçen sene en son YGS1 puan türünden 250,59024 alarak yerleşmiş.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam var diyorum sana bir üniversitenin linkini atıyorum, hala var mı yok mu diye soruyorsun. Buraya sorup inanmıyorsan google sorsan daha hızlı daha doğru cevap alırsın.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ahmet Yesevi uni. sınavlar Ankara ve İstanbul da.
1 kişi bu mesajı beğendi.