SizinWeb adlı üyeden alıntı

Aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum Şimdi Siz inanmadığınız halde Bu Sorunun cevabını Buradaki İnsanlara soruyorsunuz Her insan yapacagı işi ustasına ehline verip yaptırmak ve güzel sonuç almak ister Zaten Siz İnanmıyorsunuz Peki Sorunuza En sağlam Cevabı nereden alırsınız Ararsın Alo fetva hattını sor istedigini Yetmedi Sor Müftülüğe yetmedi Sor Camii Hocasına Hoş zaten Sizin karşınızda 1-0 Eksilerde başlıcaklar Onlar Nedeni ise Sizin benimsemediğiniz bir İnanca Sahip olmalarıdır.
Bir diğer şey ise İş ortamında çalıştığınız kişilerin hatalarını farklı yerlerde neden ifşa ediyorsunuz siz konuyu ve sorunu kendi aranızda çözüme kavuşturamıyormusunuz yada burada konuyu açınca ne değişti yada buradaki yazıları okuturken ne değişti yada buradaki farklı düşünce ve inanca sahip kişileri birbirine karşı biraz daha uzaklaştırmanıza vesile olan bu konuda elinize ne geçti yada buradaki sonuçlardan beklentileriniz nedir Çıkan sonuç ve yorumlara göre ne yapmayı planlıyorsunuz İnaçsız ama dürüstsünüz Madem Bu yazınızdada Söylemişsiniz

Size bir Önerim var Bu şekilde Kul Hakkına giren birinin yanında Çalışmayın Bence. Ne Dersiniz? YoksaÇalışmaya Devam edip Sİzdemi Kul Hakkına Giren Birinin Günahlarına Ortak Olucaksınız Yada Bu Durumda Sizin Bakış Açınıza göre Günah oluyormu? yaptığınız Oluyorsa Neden Halen Çalışmaya Devam ediyorsunuz Bu Adamın yanında?

Ek Olarak: Ha Birşey Daha Şu an Çaılışıyormusunuz? Oradaki Durumu bilemem Ama Eğer Çalışıyorsanız sizde kul hakkına giriyorsunuz Mesai Saatleri içinde Kull Hakkı konusunda Bahsi Geçen Patronunuz hakkında Gelmiş Forumda Konu açarak Zaman geçiriyorsunuz Buda Size İş veren birine karşı yapmış olduğunuz kul hakkıdır Şimdi İzin aldım felan derseniz o ayrı onuda Biz bilemeyiz tabiki

Benim yanında çalışmam ne ifade ederki. Ortak bir suçmu işliyoruz. O kendi evindeki PC kurdurttu. İşyerimizdeki tüm programlar lisanlıdır.