ne alakası var şimdi siz çalıştıgınız yerdeki insanlara karşı Sorumluluk sahibisiniz onların izni olmadan size çalışma saati olarak verilen saat diliminin dışında farklı işlerle meşgul olmanızda kul hakkı oluyor işimi bitirdim çay paydosunda yazdım yemek paydosunda yazdım vss dersen o ayrı sen hep işini bitirip yazıyorsan zaten sorun yok bugun baya erken işini bitirdin demek burada konu açan arkadaşa hitaben söyledim herkesin meslek gurubu ve çalışma saati farklıdır Aleejhoan
Kurumsal firmalar bu tip şeylere takılmazlar, eğitimle alakalı bir şey bu, ben işimden fazlasını yaptığımda aynı parayı alacağım, o zaman bu durumda da işveren günaha girmiş olacak, bunu nasıl engelleyelim, işimizi bitirince o halde internete girmeyeyim, boş boş oturacağımdan uykuya da engel olayım falan fıstık. Çok alakasız yazıyorsunuz Çağdaş'ın yazdıklarından uzaklaşıp başka alemlere dalmışsınız. Çağdaş zaten ateistim ben diyor, kişilik olarak şirketime ya da başka insanlara yanlış yapmam diyor siz hala kul hakkı diyorsunuz. Bir şey anlatmak istiyorsanız kelimelerinizin rengini ve yerlerini değiştirin. O zaman anlaşılır bir hale gelecektir hocam.