Korkmaz adlı üyeden alıntı

SunSky Arkadaş sordu hocam. Önceki yorumları okuyun ve kullandığım programların lisansını da yorumlarda belirttim. Başka bir şey dönmüyor. Bu konu dünden beri açık.

Ya yapmayın lütfen, konunun açılış sebebini 10 yaşında bir çocuk bile anlayacaktır, cidden bunu düşündüğünüzü söylemeyin, o kadar olay arasında kafanız crackli program kullanmaya mı takılıyor, ki takılmış olsun, bunu forumda ben ateistim, o müslüman ben açıklayamadım sonra neden ateistsin diyorlar diye yazmazsınız, herkes benim ateist olduğumu bilir diye yazmasınız, düzgünce "crackli program kullanan bir tanıdığım var haram mıdır günah mıdır merak ediyorum" diye yazarsınız, insanları burada içinize çekmek için yapılmış bir oyundur bu bu kadar net.. Ki diğer konularda da yorumlarınızı görüyorum alakasız yerlerden konuyu islam'a çekiyorsunuz örnek olarak : https://wmaraci.com/forum/konu-disi/70-insan-5-kisiye-calisiyor-yigit-bulut-2008-a-334801.html konusunda işte müslüman kavramı bu diyorsunuz, Erdoğan müslüman diye onun yaptıkları sünnet mi oluyor Allah aşkına, bari bir şey yapıyorsunuz arkasında durun.

Ha gitmeden merakınızı da yanıtlamaya çalışayım, günahsız müslüman yoktur, ama o kişinin yaptığı günah olabilir, çünkü o programın yapılışının arka planında çalışan işçiler belkide böyle crackli kullanan insanlar yüzünden maaş alamıyor (aslında onlara dokunmaz milletin crackli kullanması da hadi öyle olsun) o nedenle günah olabilir, kişinin dediği ticari kullanmıyorsan olayı da yanlış, ha eğer çizip kimseye göstermiyorsan o ayrı, ama forumlarda avatarını yapman bile o adamların emeğini kullanmaktır yanlıştır, cevabınızı almışsınızdır umarım.