Fotoğraflar, bizim için oldukça önemli ve somut görsellerdir. Başkaları için her ne kadar önem taşımasa da bir fotoğraf, olayı yaşayan kişiler için oldukça önemlidir. Öyle fotoğraflar vardır ki, bu fotoğraflar sadece birkaç kişi için değil, dünyadaki tüm insanlar için anlam ifade eder. Fotoğraf Oyla sitesi ile birlikte artık bu fotoğrafları seçmek tamamıyla sizin elinizde.



Fotoğrafçılar, genellikle kameralarını alıp ülke ülke dolaşan kişilerdir. Bu seyahatleri sırasında zaman zaman oldukça anlam ifade eden durumlar ile karşılaşırlar. Bu anı da ölümsüz kılmak için fotoğraf makineleri ile ufak bir kare çekerler. Daha sonra bu kareyi sosyal medya ortamlarında paylaşarak aynı duyguyu binlerce farklı kişinin de hissetmesine imkan tanırlar. Sitemizdeki fotoğraf oylama mantığı oldukça basittir. Öncelikle sistemimizin daha geniş kapsamlı ve kullanışlı olabilmesi için, sisteme dahil olan herkes görsel paylaşımında bulunabilir. Paylaşımlarınız, moderatör ve yönetim onayından geçtikten sonra sitemizde aktif olarak yayınlanmaya başlayacaktır. Bu andan itibaren fotoğrafınız diğer kişiler ve ziyaretçiler tarafından oylanabilir.



Oylamaların tamamıyla hilesiz ve objektif yapılabilmesi için her bilgisayardan sadece 1 kez oylama yapılacak bir sistem mevcuttur. Dolayısıyla fotoğrafların oylarında herhangi bir illegal durum yaşanmaz. Ayrıca beğendiğiniz fotoğraflara yorum da yapabilirsiniz. Ayrıca kullanışlı menü ve sayfalar sayesinde de en çok beğenilen fotoğrafları, en çok yorum alan fotoğrafları da kolayca yorumlayabilirsiniz. Siz de varsa fotoğraflarınızı paylaşabilmek, yoksa da diğer fotoğrafçıların fotoğraflarını yorumlayıp oylayabilmek için fotografoyla.com internet sitemizi hemen ziyaret etmeye başlayabilirsiniz.