-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Gerekli departmana bilgilendirme yaptım. Kısa sürede banka bilgilerini "Güvenlik Soruları" kısmından çıkarırlar umarım.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaslar paypali 5 yildir kullaniyorum ama sadece baskalarina para gonderiyorum hic kimseden daha paypal ile para almadim ama hicbir sorunum olmadi banka hesabimda paypala devamli bagli olarak duruyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Valla hocam gülüyorum bu konunuza... Tamam ibanı karşıya yolladın hesabını çaldı vs.. Paypal'ın amacı internetten alışveriş yapmayı kolaylaştırmak. Yazdığınız " ödemenin iptal edildiği ve geri yollandı" kısmı ise şöyle oluyor. Mesela sen gittigidiyor'dan bi ürün aldın paypalla sipariş verdıkten sonra farkettinki yanlış ürünü sipariş etmişsin. Bu durumda sen siparişi iptal edersin ama parayı sana geri yollamazlar ancak Paypal'la iletişime geçtiğinde yollarlar. Yani ödemeyi geri çekmesi çok doğal bir şey.
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
İnsan "ADAM" Olursa zaten sıkıntı çıkmaz ki ben çok alışveriş yaptım hiç karşılaşmadım. Ayrıca bozum işlemleri yapan kişiler o zaman zengin olurdu vayy bee.. Forumda mücevher yatıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Siyo uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
paypalla azda sayılmayacak euro ile ödeme aldım. kur Türkiye'de 3.21 iken kuru bana 3,12 den yaptılar.Adamlara yazıyorum diyorumki arkadaş ben bu parayı euro olarak almak istiyorum sen ne diye bana zoraki kuru tl ye çevirmemi istiyorsun.Bana verdikleri cevap paranı hesabına tl ile çekmek zorundasın mecbur o kurdan çevirmelisin.Resmen adamı düzüyorlar. 32 euromu kestiler.
Size soruyorum 32 euro azmı ?
Olayın Aslı şudur !!
Parayı gönderen kişi kredi kartından ödeme yaptığından paypal 35 euro ondan kesmiştir.Bana parayı satıcı olarak gönderdiğinden +32,98 benden kesmiştir.Birde bu parayı tl ye çevirdiğimden +32,98 daha kesmiştir. 100 euro kesinti söz konusu burda