Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Haber yazılımına fazla fiyat çıkarmışsınız yada ben piyasayı bilmiyorum, yıllık paket ücretleri bu kadar var mı? :o
Güzel bir haber domaini bulmanız lazım. Yerel mi olacak, genel mi olacak karar vermek lazım.
Yazılımdan biraz fiyat kesip bunu domaine ayırın bence. 5 - 10 bin lira bütçeyle harika markalık domainler bulursunuz.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O kadar masrafa ne gerek var gerçekten anlamadım bende sana kısaca bir bilgi vereyim haber sitesi kuracaksın ve kurdugun haber sitesi için bir haber ajansı ile sözleşme yapacaksın peki kısa bir soru senin siten için ekleyeceğin haberi senle birlikte kaç kişi ekleyecek yani haber ajanslarına abone olan siteler aynı anda ekleyecek sen sıralamaya girebilecekmisin?
Sen bana 15 bin TL ver ben sana aylık 3 bin tl kazandığım sitelerimi hemen vereyim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben belirttiğiniz o paraya ya 1 tane dükkan alıp kiraya veririm. Yada 1 ev alır kiraya veririm :) Olmadı ucuzundan 1 ev 1 araba alırım keyfime bakarım :)
Unutmadan; Toki'deki evler güzelmişş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sosyal medya harcamaları var. 10-20 bin lira harcanırsa harika şeyler çıkartır.
Ek Olarak: Sosyal medya harcamaları
Marka tescili
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Diğer arkadaşlarında söylediği gibi bencede bu işe bu kadar para yatırmak biraz gereksiz gibi böyle meblalağlar ile daha güzel işler çıkartılabileceğine inanıyorum en azından ben böyle düşünüyorum yinede başarılar hocam umarım başarılı olursunuz.
smnkz
The Best or Nothing!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam natroda com domain 9 buçuk dolar 27 tl yapıyor. Natrodan alarak 8 TL tasarruf yapabilirsiniz. :D Bol şanslar ve başarılar...