-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar YÖK'ün sitesine mail attım ve gelen cevap "Uzaktan bilgisayar mühendisliği eğitimi veren yüksek okul kurumu bulunmamaktadır." Olayı tam olarak çözebilenler bana ulaşsın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ahmet Yesevi var. Karma eğitim var ama o kalktı sanırım. Olmazsa bir konu açarım soruları almak için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben Sakarya Üniversitesi'nde var diye biliyorum, hatta bir arkadaşım da orda okuyor. Ama belki yeni öğrenci almıyordur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sakarya'ya da mail attım öğrenci alımı durduruldu dediler... Kalkmış kısaca arkadaşlar :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
aeSahin adlı üyeden alıntı
kadikoy34php AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, ANKARA ÜNİVERSİTESİ, SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, MARMARA ÜNİVERSİTESİ, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Meslek Yüksek Okulu olarak 2 yıllık uzaktan eğitim Bilgisayar Programcılığı bölümlerini okuyabilirsiniz. Lisans maalesef bulunmamakta. Hiç uzaktan okuyarak bilgisayar mühendisliğimi okunur demeyin. Okunur, hiçbirimiz yazılımı gidip üniversitede öğrenmiyoruz. Kendi çabalarımızla bir yerlere geliyoruz. Ayrıyetten önlisanstan lisansa geçiş yapabilirsiniz. Örneğin KOCAELİ ÜNİ geçen sene en son YGS1 puan türünden 250,59024 alarak yerleşmiş.
Bakın yazılım öğrenmek başka şey, mühendislik başka şey. Yazılımı herkes yazar, kod yazmanın bir olayı yok zaten. Ancak yazılım süreç yönetimini, yazılım raporlamalarını herkes yapamaz. İyi bir algoritmayı herkes tasarlayamaz. Daha birçok teknik detay verebilirim. Ama mesele bu değil. Mesele, yazılım öğrenmekle mühendisliği eş tutmanız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilgisayar muhendisligi php asp ogrenmek demek degildir.
Ben kendi 8 bit bilgisayarimi tasarlayabiliyorum, ekran karti da tasarlayabilirim ama piyasa kosullarinda yazilim ile ugrasiyoruz.
Uzaktan egitim hicbir zaman orgun egitimin yerini tutamaz.
Ahmet Yesevi - emin degilim - YOK onayi sonradan alinabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Var ancak ben yanlış bilmiyorsam dgs ile girilebiliyor.