O para sadece logo tasarım parası değil. Bir şehir için kimlik oluşturmak çocuk oyuncağı değil. Yapılan çalışmalar çok kapsamlı, ve Avrupa standartlarında. Araştırın bakın diğer Avrupa'da bu tarz şehirler ne kadar para ödemişler. Şu videoyu da izleyin : https://vimeo.com/156494392
Adamlar şehir markalaştırma çalışması yapıyorlar. Haberi olmayan arkadaşlar için belirteyim Gaziantep mutfağı "UNESCO" tarafından koruma altına alındı ve bu yapılan hamle çok mantıklı. Bu logo kullanılarak yapılan afişler Gaziantep'te bilboardlarda kullanılıyor. Türkiye genelinde olmasa da en azından şuanda Gaziantep halkı "G" harfini gördüğünde aklına direk "Gaziantep" gelmekte.
ferzileyto arkadaşın paylaştığı videoyu izlerseniz, olayın sadece bir logodan ibaret olmadığı da anlaşılabilir. Bu çalışmalar 810 bin TL eder mi orası tartışılır ancak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme amaçlı yazdım.
ferzileyto arkadaşın paylaştığı videoyu izlerseniz, olayın sadece bir logodan ibaret olmadığı da anlaşılabilir. Bu çalışmalar 810 bin TL eder mi orası tartışılır ancak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme amaçlı yazdım.
O halde muazzamlık abidesi... Sadece logoya gitmesi bana çok aptalca gelmişti. Sonuna kadar desteklenebilir bir proje.