-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın daha uygun bir yer bulamadım.Popads.net iyi hoşta zaten pop-up reklamlara kullanıcının bakış açısı hepinizin bildiği gibi.Birde bu popup her refresh'den sonra tekrar açılınca ben bile kendi sitemde gezinmekden bıkar oldum ziyaretci napsın.Her pop-up firmasında olduğu gibi popads'de de 24 saat içinde aynı kullanıcıya kaç defa reklam gösterileceği gibi bir özellik var sanırım.Ama bunu 1 veya 2 yapıp yeni kodu siteme yapıştırdığımda durum yine aynı oluyor.Acaba sistemdemi bir problem var, popads kullanan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Brain Hunter
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim 2 yıl pop ads kullandım ziyaretcıler cok sıkayetcıydı oyle bı ayar yok ayarı yapıyosun sonra yıne bıldıgını okuyo her tıklamaya acılıyo. popads kaldırdıktan sonra 5-10k arası hit artışı oldu benım tavsıyem uzak durman.
http://www.howtomake4k.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
7ay kullandım 40$dan fazla aldım
Code Generator bölümüne girin ve Show advanced options kısmına basın Popunders Per Visitor kısmını 1 yapın ziyaretçiye 1 kere gözükür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Popunders Per Visitor -> Günde kaç defa görüntülenmesini istiyorsunuz.
Eğer günde birden fazla görüntülenme ayarını yaptıysanız bunuda yapmanızı tavsiye ederim ziyaretçiyi boğmamak için;
Delay Between Popunders -> Reklam gösterildikten kaç saniye sonra tekrar gösterilsin?
Ek Olarak: Özelliklerde bir sıkıntı yok 2015 Şubat ayında ilk ödememi almışım. Aylık düzenli birçok defa ödemede alıyorum, diğer popup sitelerinin reklamlarına göre kullanıcıları en az rahatsız eden burası tek tük şikayet geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
ayarlamaları yaptıktan sonra kodu sitene ekle. Chroom kullanıyorsan tüm geçmişini ve çerezleri sil. sonra tekrar başlat chroomu. Bu sefer de bakalım aynı sorun devam ediyor mu. Bazen tarayıcı esk kodları belleğe alıp yenileri yoksayabiliyor. Ya da siteni pm at. bir bakalım bize de aynı şekilde birden çok defa mı görünüyor