lostyazilim
tr.link

Popads.net Kullanan varmı ?

8 Mesajlar 1.962 Okunma
lstbozum
tr.link

dmdnz dmdnz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance Öğrencilik ve Danş.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın daha uygun bir yer bulamadım.Popads.net iyi hoşta zaten pop-up reklamlara kullanıcının bakış açısı hepinizin bildiği gibi.Birde bu popup her refresh'den sonra tekrar açılınca ben bile kendi sitemde gezinmekden bıkar oldum ziyaretci napsın.Her pop-up firmasında olduğu gibi popads'de de 24 saat içinde aynı kullanıcıya kaç defa reklam gösterileceği gibi bir özellik var sanırım.Ama bunu 1 veya 2 yapıp yeni kodu siteme yapıştırdığımda durum yine aynı oluyor.Acaba sistemdemi bir problem var, popads kullanan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.

wmaraci
reklam

hdfilmizle4k hdfilmizle4k WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Brain Hunter
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 19 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim 2 yıl pop ads kullandım ziyaretcıler cok sıkayetcıydı oyle bı ayar yok ayarı yapıyosun sonra yıne bıldıgını okuyo her tıklamaya acılıyo. popads kaldırdıktan sonra 5-10k arası hit artışı oldu benım tavsıyem uzak durman.

http://www.howtomake4k.com

HusamettinUnal HusamettinUnal husow.ooo Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 2 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
7ay kullandım 40$dan fazla aldım
Code Generator bölümüne girin ve Show advanced options kısmına basın Popunders Per Visitor kısmını 1 yapın ziyaretçiye 1 kere gözükür.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Popunders Per Visitor -> Günde kaç defa görüntülenmesini istiyorsunuz.

Eğer günde birden fazla görüntülenme ayarını yaptıysanız bunuda yapmanızı tavsiye ederim ziyaretçiyi boğmamak için;
Delay Between Popunders -> Reklam gösterildikten kaç saniye sonra tekrar gösterilsin?

Ek Olarak: Özelliklerde bir sıkıntı yok 2015 Şubat ayında ilk ödememi almışım. Aylık düzenli birçok defa ödemede alıyorum, diğer popup sitelerinin reklamlarına göre kullanıcıları en az rahatsız eden burası tek tük şikayet geliyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 0, (%0)
Böyle yapıyorum zaten, yine olmuyor hocam.

Ek Olarak:

hdfilmizle4k adlı üyeden alıntı

Kardeşim 2 yıl pop ads kullandım ziyaretcıler cok sıkayetcıydı oyle bı ayar yok ayarı yapıyosun sonra yıne bıldıgını okuyo her tıklamaya acılıyo. popads kaldırdıktan sonra 5-10k arası hit artışı oldu benım tavsıyem uzak durman.

Haklısın hocam.Ama 24 saatde 1 olsa en azından fazla bir rahatsızlık vermez.Zaten ben popads'nin bir kullanıcıya aynı sitede günde 3-4 reklam gösterebileceğini zannetmiyorum.1k'da 200-300 sayım anca alıyoruz.Her kullanıcıya bile reklam gösteremezken birde her refresh'de pop-up açması çok kötü.Böyle giderse çalışmam popads ile.Düzgün bir reklam firması bulamadım diye çalışıyorum zaten.Yayıncılara ucundan gösterip parayı kendisi kaldırıyor herkes bu devirde.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
ayarlamaları yaptıktan sonra kodu sitene ekle. Chroom kullanıyorsan tüm geçmişini ve çerezleri sil. sonra tekrar başlat chroomu. Bu sefer de bakalım aynı sorun devam ediyor mu. Bazen tarayıcı esk kodları belleğe alıp yenileri yoksayabiliyor. Ya da siteni pm at. bir bakalım bize de aynı şekilde birden çok defa mı görünüyor

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 0, (%0)
bulgay Evet hocam çerezlerden kaynaklıymış :D :D düzeldi sağolun.Hiç aklıma gelmemişti.Hepinize teşekkür ederim.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

dmdnz adlı üyeden alıntı

bulgay Evet hocam çerezlerden kaynaklıymış :D :D düzeldi sağolun.Hiç aklıma gelmemişti.Hepinize teşekkür ederim.

Rica ederim :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al