Merhaba arkadaşlar, alexada sıralamanızı düşürmek için ve sitenizi ziyaretçi dostu olarak göstermek için gezinti grubumuza katılabilirsiniz.

GRUBA ALIM : AÇIK



KURALLAR



1- Sitede en az 15 dakika kalınmalıdır ve 3-4 dk arayla site içerisindeki sayfalarda öncelikli olarak postlarda gezinilmelidir.

2- Alexa Toolbar tarayıcınızda kesinlikle yüklü olmalıdır.

3- Bütün gezintileri kontrol edeceğimden ben gezinti yapmayacağım, gruba giren kişi bunu kabul etmiş demektir.

4- Gezinti bir gün aksatılır ise ertesi gün iki farklı ip ' den 20 şer dakika gezilmesi gerekir.Eğer gezinti iki gün aksatılırsa iki gün aralıklarla aynı şeyi yapmalı.Eğer ki 3 gün aksatılırsa 3. günde gruptan kişi çıkarılacaktır.

5- O günün gezintisi yapıldıktan sonra buraya yorum olarak Gezinti başlangıç saati,Gezinti bitiş saati ve gezinti sırasındaki ip adresi ni atmanız gerekiyor.

6- Eğer gruptaki bir kişinin sitenizi gezmediğini bildirmek istiyorsanız bunu kanıtlayacağınız bir özel mesaj ile bildirebilirsiniz.

Gün Gece 12 de bitiyor arkadaşlar gece 12 ye kadar herkez gezintilerini yapması gerekiyor.

KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SİTE ADRESLERİ Nİ ÖZEL MESAJ YOLU İLE BANA İLETEBİLİRLER.5 KİŞİ OLUNCA BAŞLAYACAĞIZ !



Sitelere Üyeler kısmındaki kısaltma URL'den giriniz.Alexa referanslı olarak girmelisiniz yani.

GRUPTA ESKİDEN OLAN ARKADAŞLAR VEYA ALEXA GEZİNTİ GRUPLARINDA TECRÜBE EDİNMİŞ ARKADAŞLAR BİLİRLER YÖNTEM TAMAMEN DOĞAL VE EN İŞE YARAYAN YÖNTEMDİR.SADECE ALEXA DEĞİL,HEMEN ÇIKMA ORANI İLE SEO ' YA DA ÇOK BÜYÜK ETKİSİ BULUNMAKTADIR.


Üyeler

1- Reacher -> http://bit.ly/2AwXDeP

2- agrisinaiyigelen -> https://goo.gl/3Dffv9

3- motokurye -> https://goo.gl/8rETkD

4- baates -> https://goo.gl/SJzpXR

5-

6-
7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

Gezinti Tablosu

Gruba Özel Not:

Yeniden Başlıyoruz arkadaşlar ! Bu kez çok sağlam bir grup olacağız Hem SEO hemen çıkma oranı hemde Alexa 'mızda ciddi düşüşler yaşayacağız.Kurallar yenilendi !

Not: Arkadaşlar bu sistem kesinlikle bütün aramamotorları ve alexa tarafından tamamen doğal olarak karşılanır.Ve kısa bir sürede gerçekten alexa nızda büyük bir düşüş olacaktır.Grubun etkisi en fazla 1 hafta sonra kendini gösterecektir.

Gruba Alım İçin Bekleyenler Listesi
(Bu liste grupta yer olduğu zaman alınacak kişiler listesidir)

1-

2-

3-

4-