Kotil adlı üyeden alıntı

Onun yerine kimlikle video çekme vs olabilir. Kağıtla yazma desek shop zor değil, normal kimlik mevzusu zaten kolay iş. Belki video ile yapılabilir.

Ek Olarak: Sourtimes Herşeyin yolu var.. / Sanal Kart zor değil. Ondan da para çekttirebilir.

Banka hesabı diyorsanız ele geçirmek zor değil yani. Daha geçen gün milleti kandıranı gördüm.

TEKRAR DİYORUM: DOLANDIRMAK İSTEYEN, HER TÜRLÜ DOLANDIRIR.

Dolandırmak isteyen, her türlü dolandırır evet dostum ama bunlar en azından **************lığı zorlaştırır. Zaten **************lık %100 önlenemez. Banka hesabı ele geçirmek öyle kolay değil. Ataberk adlı bir diğer ortalık evlâdı hakkında bu iddiaları okudum ama SMS onaysız hesaba bağlanamaz. Akrabası falandır o, ya da saf bi' arkadaşı. PayPal account hacklenebilir, kredi kartı hacklenip 3D Secure gerektirmeyen yerlerden ticaret yapılabilir ancak banka hesabı hacklemek öyle kolay değil. Benim önerdiğim sistem, T.C. kimlik numarasıyla verilen banka hesabının uyuşması sağlanacak ve doğrulama yapılacak. Ama tekrar söylüyorum; pratikte bunu uygulamak çok zahmetli ve zor olur.