Bir çok kişiye sormuştum denemediğim için. Google da üst sıralara çıkmakta problem yaşadığını , .tk ların indexlenmediğini , google'ın .tk uzantıları falan sevmediğini söylediler.
Bende hem elimde fazlaca .tk domain olduğundan hem meraktan deneyeyim dedim. Sharetronix destek kelimemiz . sitenin adı sharetronixdestek.tk . Açılalı henüz 2 yada 3 gün oldu ve hiç bir içerik oluşturmadım eklemedim . Rss beslemesi dahi eklemedim o denli boş bir site. Hiç bir şekilde tanıtım reklm backlink falan gibi tek bir yerde dahi linkimi paylaşmadım. Toplasanız siteye 20 kere giriş yapmışımdır o da gerekli ayarlamalar için falan.
Düne kadar index falan almamıştı , bu gün google a sharetronix destek yazdığımda ilk sayfada ilk 10 sonuç içinde birden fazla indexim var.
Bu durumda uzantının index yada google açısından hiç bir önemi olmadığı söylenemez mi ?
Yorumlarınızı bekliyorum. Eğer ulaştığım sonuç doğru ise yüsek seviye bir vps sunucum var 700 e yakın domainim var . Domainlerin bir çoğu yüksek arama hacimlerine sahip . Bunları değerlendireyim bari. Nihayetinde arama motorlarının öncelikli taraması domain üzerinden başlamıyor mu ?