-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam incirde kar marjı ne civarda? Satış oluyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de niyetim vardı.Ancak birisine yapılan yorumlar,diğeri hakkında doğru dürüst yorum olmaması beni vazgeçirdi. Ancak arkadaşın dediği gibi sana bağlı.bazısı hiç ilgilenmez yedi bin kazanır,diğeri gecesini gündüzüne katar 70 puan kazanır.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İncir için niyetli olanlar bir an önce niyetinden vazgeçmeli. Onlinemagazayı ise yeterli bilgi bulamadığımdan ben de vazgeçtim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar belki konu dışı olacak ancak neden bilindik onlarca site varken adı sanı belli olmayan daha dün kurulmuş sitelerden alışveriş yapalım? Eğer küçük bir kesime hitap etmek istiyorsanız alın açın ancak büyük düşünüyorsanız gittigidiyor v.s benzeri platformlar en ideali. Sosyal medya destekli...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam adwords, cimri.com, SEO işlemleri ile kar marjı yüksek ürünlere çalışılsa uzun vadede iyi kar getirmez mi onlinemagaza veya incir?
Şu anda eğilim bilindik site yerine en ucuz yerden alma yönünde. 5 tl daha ucuzsa ve hakkında şikayet yoksa insanlar tercih ediyor. Biraz da reklamla daha iyi sonuç alınabilir diye düşünüyorum.
TeknoTa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
hocam onlinemağazayı ben bir aralar düşünmüştüm firma ile de baya uzun uzadıya görüştüm telefonla ancak şöyle ki sistem gayet güzel bir sıkıntı felan da duymadım ben onlinemağaza hakkında ama kar marjları çok düşük. elektronik ürünlerde %3 gibi gülünç bir kar marjı var. tabi cep telefonu kılıfı vs. aksesuarlara gelirsen aslında %30-40 seviyelerinde ancak bence aksesuar için yeterli bir marj değil çünkü toptancıdan 3 liraya alınan aksesuar sitelerde veya telefoncularda vs. 10-15 liraya satılıyor. yani minimum %250-300 kar marjları var. benim mantığıma yatmadığı için girmedim