Hep aynı durumlar hep aynı konular hep aynı yorumlar. Konuyu açan adam sonuna kadar haklı fakat hatası google reklamı alması. Kimse kazanmıyor ki google reklamlarından . Kazananlar da zaten çok daha fazla paralar kazandıracak hitlere sahipler. Ama gel gelelim karşı çıkalım diyen bir kişi çıkınca herkes kraldan çok kralcı olup çıkıyor birden.

Sen mi google a diyeceksin demiş bi arkadaş . Ya kim diyecek ? Sen deme o demesin ben demiyim . Ne olacak ?
Adamlara pazarı şu konuya karşı gelenler kaptırdılar zaten . Şimdi tekel google bekle ki ruslar belki tutunur da rekabet olur. Hangi türk girişimine destek oldunuz ki siz ? Türkü de bırak bir tek küçük girişimciye desteğiniz oldu mu ? Şimdi de boyun eğersiniz , karşı gelen çıkınca da sizden daha adam olduğu için hemen onu al aşağı edersiniz.
Tek başına ne yapacak ki ? diyorsunuz .
Kombassanı bilenler bilir tek başına ne yaptı adamlar. Sistemi değiştiremiyorsan kendi sistemini oluşturacaksın. Bu kadar basit. Her sefer de söylüyorum bu ülkede web işleri 3-5 forumda dönüyor resmen. Bu forum sahipleri de kolayca birbiriyle diyalog kurabilecek düzeydeler. Çok zor değilki yeni bir reklam ağı oluşturmak . Kimse çıkıp sen kur o zaman demesin , öyle bir bütçeye ve teknik bilgiye sahip olsam zaten kurardım.
Sermayenin emeğe hiç bir zaman saygısı yoktur ve olmayacaktır . Tek sebebi de kraldan çok kralcı olanlar. Şirketleri babası gibi koruyanlar , diğerlerini de şirketlere boyun eğdirmeye çalışanlar .
Türkler hile yapıyolarmış adsense de ... Arada olan yine sana bana oluyor sürüp gidiyor böylece. Google her şekilde komisyonunu alıyor. Reklam veren müşteri beklesin , site sahibi para beklesin dursun ...
Lafa gelince Türkiyeyi övenler görmüyormu ne arama motorunuz ne sosyal ağınız hiç bir şeyiniz yok kendinize ait olan . Tüm sebebi de kibiriniz. Kendi yapamadığını başkasının yapmaya çalışmasını kibirinizin kabul edememesi. Siz boyun eğmeye devam ettikçe sermaye de zulme böyle devam eder