-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam Hocalarım, 14 yaşındayım ( yaşa aldırmazsanız sevinirim ) eniştemin Yazılımcı olması sebebiyle merak sardım, şuan Python'da Tkinter'a , HTML 5 'de Elementleri bitirmek üzereyim Wordpress yarı yarıya biliyorum (her ne kadar programlama dili olmasada), üniversite sona kadar kaç programlama dili ezberlerim? Bunların benim için ileride +'sı olurmu?
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim şahsi görüşüm her yazılım dilinin önemi ve size karşı + yönleri olur fakat bu + ları ülkemizde kullanmak çok zor gibi geliyor bana. Benim tavsiyem tabiki her dilin bir + sı vardır fakat bu dillerle bir program yazarken ingilizce veya bir başka dil yazmayı tercih edin derim ben :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Merağını Web tasarıma değil de Programlamaya yönelt bence.C++ C# Python Java öğren :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
kendimden yola çıkayım. ben 10 yaşımda başladım programlamaya. şu anda 19 yaşımdayım. senin yaşlarında çok deli şeylerle uğraşırdım. şimdiki nesil gibi wordpress ve c# ile girmedik bu işlere anlıyacağın. ve bunları öğrenmek için can atmana lüzum yok. bilgisayarda çok ilginç şeyler var öğrenmek isteyeceğin. kendini sınırlamadığın sürecede öğreneceksin zaten. her neyse, şu anda üniversitede olmam gerekirken ve üstüne üstlük (geçen sene) üniversitelerden burs teklifleri geliyorken ben çalışmayı tercih ettim. ilk iş performansım bu değil tabi, 15 yaşımda ilk iş teklifimi almıştım bi bilgisayar şirketinden. geçen sene üniversiteyi astık, ama bu sene bilgisayar programcılı/mühendisliği istiyorum puanım el verirse. (ygs-lys'ye dair tek soru çözmedim). yarında iş teklifi için çağırdılar. onlarla görüşcem fakat önümde üniversite olduğu için reddedicem. :)
kısacası kendini sınırlandırmadığın ve bu işte kendini uzmanlaştırmaya devam ettiğin sürece herhangi bir iş sıkıntısı çekmezsin. sen milletin arkasından koşup bana iş verin diye değilde millet senin arkandan koşar. ben bunu gördüm bunu söylerim. ve bir önerim daha direkt olarak hazır scriptlere yönelme. onları otur ve incele, kodları değiştir. boza boza öğreneceksin sonuçta.
hadi hayatında başarılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni nesile tavsiyem Android programlamadır.
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
phyton öğrenmen güzel bir şey ileride önü c# türevlerine göre daha açık.. bu arada ezberlemek yanlış bir terim olmuş programlama dili ezberlenmez mantığını kavrarsın ki zaten her programlama dili temelde mantıken aynıdır yani phyton'u tamamen öğrendiğinde diğer dillere geçişin düşündüğünden çok daha kolay olacak