Öncelikle selamlar , başlıkla yazacaklarım uyumlu olmayabilir. Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir konu var. YouTube kanalımı 6,7 ay önce açmıştım . O zamanlar telif ile ilgili fazla bilgim yoktu yiyince anladım . Şuan kanalın izlenme sayısı 20K , Abonesi ise 270 . Bana 2 ay önce gelen bir mail de YouTube para kazanmamın devre dışı bıraklığı söylenildi . Anlayamadım 3 ay pasif olan bir kanalda para kazanma neden devre dışı bırakılsın.
Neyse Konuya gelelim. YouTube de para kazanma devre dışıyken , partner ile aynı kanaldan para kazanmak mümkün müdür ? . Cevaplarınız benim için çok önemli olacak. Neden Yeni bir hesap açmıyorsun diyecek olursanız, abone ve izlenme kasamayacağımdan dolayı. Partnerlerin zaten belirli bir ölçütleri var onaylamalarında . Faydası da kanal onaylatabiliyor olmamız.
Merhaba, telif hakkı olan bir video paylaşırsanız youtube'dan bir uyarı alırsınız sizden videoyu youtube kanalınızdan kaldırmanızı ister aksi taktirde belli özellikleri kapatır. Bunlar; para kazanma, küçük resim seçme, 15 dk'dan uzun video yükleme vs. gibi... Anlayacağınız para kazanması kapatılmış bir kanalı çöpe atmanızı ve yeni kanal ile işe başlamanızı öneririm, bu en doğrusu olacaktır.
Detaylı bilgi için bu konuyu incelemenizi öneririm; https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/