-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle selamlar , başlıkla yazacaklarım uyumlu olmayabilir. Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir konu var. YouTube kanalımı 6,7 ay önce açmıştım . O zamanlar telif ile ilgili fazla bilgim yoktu yiyince anladım :) . Şuan kanalın izlenme sayısı 20K , Abonesi ise 270 . Bana 2 ay önce gelen bir mail de YouTube para kazanmamın devre dışı bıraklığı söylenildi . Anlayamadım 3 ay pasif olan bir kanalda para kazanma neden devre dışı bırakılsın.
Neyse Konuya gelelim. YouTube de para kazanma devre dışıyken , partner ile aynı kanaldan para kazanmak mümkün müdür ? . Cevaplarınız benim için çok önemli olacak. Neden Yeni bir hesap açmıyorsun diyecek olursanız, abone ve izlenme kasamayacağımdan dolayı. Partnerlerin zaten belirli bir ölçütleri var onaylamalarında . Faydası da kanal onaylatabiliyor olmamız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Para kazanması kapalı olan bir kanal için hangi şirketten partnerlik alabilirsin ? Sanmıyorum maalesef.
Bonimax
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 kez telif yemişsiniz 1 telifle bile girmek neredeyse imkansız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
bende telif yedim 1 ay ban dediler bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Almaz değil alamaz. Partnerler de ihtarlı ve para kazanması kanalları alamıyor. Artık partnerlerin de yetkileri ve avantajları eskisi gibi değil. Özgün olmayan ve kalitesiz kanalları hiçbir partner almıyor, alanlar da scam zaten ödeme yapmıyor