Domain konusunda bir gelişme var mı? :)
Maalesef Mertcanım henüz bir gelişme elde edemedim :D
İlk olarak kategori sayısını 10'a indirmekle işe başla.Rakiplerinin çok olduğu alanları eleyebilirsin.Yazacağın yada yazdıracağın makaleler kesinlikle seo uyumlu olmak zorunda.Bence yazdırma,işi öğren kendin yaz.Masrafları da azaltmış olursun.
Anahtar kelime konusuna gelince,istersen yüzlerce kelime olsun,sorun değil.Zaten sadece birkaçında yükselebileceksin.
İyi bir logo,sana özel hazırlanmış tema,kaliteli tanıtım kanalları,doyurucu ve seo uyumlu yazılar başlıca ihtiyaçların.Olurda projeni gerçekleştirirsen seo konusunda sana danışmanlık edebilirim,bir mesajına bakar :)
Anahtar kelime konusuna gelince,istersen yüzlerce kelime olsun,sorun değil.Zaten sadece birkaçında yükselebileceksin.
İyi bir logo,sana özel hazırlanmış tema,kaliteli tanıtım kanalları,doyurucu ve seo uyumlu yazılar başlıca ihtiyaçların.Olurda projeni gerçekleştirirsen seo konusunda sana danışmanlık edebilirim,bir mesajına bakar :)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim fakat projemin bu aşamasında herhangi bir kategori elemem çok zor çünkü her biri biri ile senkron olacak ve kemikleşmiş durumda. Masrafları azaltmak için makaleleri benim tek başıma yazabilmem çok zor çünkü milyonlarca içerik zamanla beyin yorabilir. Asıl maddiyat işin bu aşamasında gerekli. Logo, tema, tanıtım kanalları gibi kurumsal kimlik çalışmaları işin ilk aşamasında olmalı çünkü yazılacak olan makalelere, hazırlanacak olan görsellere sitenin logosu yerleştirilmeli ona göre bir makale hazırlanmalı. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi ilk 1 yıl seo'a dair hiç bir çalışma yapmayı düşünmüyorum ve kendi kendine kök salmasını bekleyeceğim.
Herşeyden önce hazır siteye proje aramak yerine, projeye site kurmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatıyor bazı kişiler için(Buna bende dahil).Planlar yapılmış, şemalar çizilmiş, raporlar tutulmuş, 3 yıllık yatırım var.Daha ne olsun, umarım herşey yolunda gider hocam.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam. İlk bakışta çok zor gibi görünse de başarabileceğime inandığım bu projemde halen aynı çizgide ilerlemekteyim.