Merhaba, son günlerde işlediği suçlardan bahsettiğim Google için bu konuları konuşmaya başlamanız iyi olmuş...
Google derin suçar işliyor ve bizler bu suçları görmüyor ve onun için 7/24 çalışıyoruz. Siz blog açarak kendiniz için girişimde bulunduğunuzu sanıyorsunuz ama aslında Google bir müşteri (Sazan) daha kazanmış oluyor.
Nedir Bu Derin Suçlar?
Google, servislerini diğer servislerine hizmet amaçlı kullanıyor :) Mocrosoft arama motoru Bing ekibi bir ara bu konuda Google'a dava açmıştı ancak sanırım başarısız oldu. Çünkü Google işini biliyor.
Siteleri kaybedeceğini anladığı an AdWords kuponları dağıtmaya, sitelere muhteşem hitler göndermeye ve değerlerini yükseltmeye başlıyor ama bu uzun sürmüyor. Hipnoz tekrar aktif olunca elini çekiyor ve aynı yerde oluyorsunuz...
Alternatif var mı?
Evet, Yandex. Aslında alternatifi veya iyi olduğu için değil, her zaman hayalim olan 'Eşit Pazar Payı' için...
---------------------
DeLi1SeY, @LikeSend, @Beyaz, @depresan
Peki bir soru soracağım; yorumlarınızı okudum ancak hanginiz bu konuda uygun ve sağlam bir adım attı...
Beni soracak olursanız kullandığım servislere göz atın...
Arama Motoru: Yandex
E-Posta: Yandex Mail
Yabancı dilim bana yetiyor ama yinede: Yandex Çeviri
vs..
İnanmanızı beklemiyorum ancak Google ile bütn bağlantımı kestim. Hiçbir Google servisini kullanmamaktayım. Analytics için alternatif olarak forumdan İrfan Evrens isimli arkadaşımızın say.ac sitesini kullanmaktayım. Ve son olarak tüm gelen e-postaları Yandex Mail adresime yönlendirdikten sonra Google hesabımı silme talebinde bulunacağım.
Sıra sizde... Eşit pazar payı demek sizin için bol kazanç demek.