BlackBull adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar şaka yapıyor olmalı. :) Domainin bir mantıksal anlamı yok, fakat bir çok firmanın öyle.

Örneğin, "Nitrado" dünyaca ünlü GameServer ve Web alanında hizmetler sunan bir firmadır. Ve ya "Google" ? Çok mu anlamı var ?

Kim demiş, "domainin anlamı yok diye kullanılamaz ?"

_

Domainin pek alanı yok gibi, fakat doğru değerlendirilen her domain sağlamdır.
Keyword değeri yok, fakat belki bu domainin keyword değerini siz yükseltmeyi başarabilirsiniz ?

"Net" = Bildiğiniz üzre "Ağ" demektir.
"io" = ise, İspanyolca ve ya İtalyanca(Fransızca da olabilir. :D )'da "ben" demekti. Sonda kalan "o" ise, İtalyanca'da "ve ya" demektir.

Bir sosyal medya sitesi bile kurabilirsiniz, ki inanıyorsanız üstesinden gelebileceğinize.. O zaman tavsiye edebilirim. Gayet başarılı olabilirsiniz. Elimde çok güzel scriptleri mevcut, yardımcı olabilirim.

Ve ya, bir haber sitesi bile olabilir. Hiç olmadı, bir forum olarak değerlendirilebilir.

"Ben ve ya Ağ" gibi, mantıksız da olsa bir anlam çıkıyor. Bence, gayet güzel. Dediğim gibi; "Düzgün değerlendirilen tüm domainler, sağlamdır."

Vallahi helal olsun hayal gücünüze hayran kaldım. Kaç dilde anlamlar yükleyerek bir hale getirdiniz ya domaini pes... Keyword domaini bile anlamakta güçlük çeken bu toplumda bu kadar anlam kasar:)