-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natura paintball doğru şeyler anlatmış teknoabi.arkadaşın yazılarına biraz daha ek bilgi olarak önerebileceğim
Seo Rehberi ile Google'da üst sıralara çıkmak üzerine yazdığım konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Ek olarak natura paintball ın yazdıklarına" ben blog yazarı değilim " demişsin.Öncelikle seo ayarları blog yazarları için değildir sadece.Senin ayakkabı üzerine bir siten vardır buna göre yapman gerekenler ; sürekli yeni çıkan ayakkabıları takip etmek onlarla ilgili paylaşımlar yapmak.Yeni satılacak ürünler bulmak gösterimlerini yapmak.Yeni ayakkabı firmalarını eklemeye çalışmak.Değişen ayakkabı fiyatlarını ayarlamak.Farklı firmalarla anlaşıp ayakkabılar üzerinde kampanyalar hazırlamak ve bunları ayakkabı üzerine olan forum sayfalarında paylaşımlarını yapmak.mesala ; Bu haftasonuna özel muhteşem kampanya. xxxx marka ayakkabılarda %30 lara varan indirimler kaçırmak istemezsiniz gibi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
ekgeliryolu.com :webmaster:
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknoabi adlı üyeden alıntı
Öncelikle konuyu okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Fakat bahsettiğim sitede önceki mesajımda da söylediğim gibi site bir blog değil.Blog sisteminde kurulmuş fakat tamamen bir üretici firmanın portfolyosunu,vizyonu-misyonunu ,kısa tarihçesini ve iletişim bilgilerini içeren bir firma tanıtım sitesidir.
Söylediğinizi yapmak,modayı takip eden bir sitede veya trendleri takip edip onları ziyaretçileri ile paylaşmak isteyen blog yazarı için uygundur ve size tamamen katılırım....
Yazınızı şu an okumaya vaktim yok fakat en müsait zamanda okuyacağımdan emin olun:)
Anladım.O zaman bu durumda sitenizde çok fazla güncelleme yapamıyorsunuz.Herşey firmanın yapacakları ile alakalı.Bu noktada aklıma gelen Reklam vermeniz.Sitenizin trafiğini arttırmanız.Müşterilerin sizin varlığınızdan haberdar etmelisiniz.Alakalı konularda forumlarda yazılar yazmalısınız.Bu şekilde yükselebilirsiniz.
Çok fazla önermeyeceğim bir yolda hit yapan siteleri kullanmanız.Doğrudan hit yapan değilde sizin google de yükselmek istediğiniz kelimelerde sizi arayıp bulan uygulamalara yönelmeniz.Bunla alakalı ücretsiz bildiğim organikhit.com var.Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi gene sitemde mevcut.Tekrardan uyarayım bu yöntem sizi bir süreliğine yukarı çıkarır ondan sonrası gene size ait bir durum.
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Google reklam verin, tanıtım yazısı ekleyin, backlink alın, sosyal medyayı çok iyi yönetin. Sabır ve azim gerekiyor.
Yoksa önemli bir kelimeyi, ön sıralara taşımak basit değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz Link verdikten Sonra İlk Sıralara Doğru Yükselecektir.
Fakat Daha Sonra Hiç Beklemediğin Bir Anda Ani Bir Düşüşle Yok Olacaktır. Bütün Çabaların.
PHPBOT.NET Haber Botu Servisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paravan bloglardan alacağın backlinkler işine yaramıyacaktır.Oncelikle o blog sitesini geliştirmen lazım nerden baksan 10 tane özgün konusu olmalı baskaları tarafından okunuyor olmalı ve takipci listesine alınmıs olmalı.Bombos bir blogdan gelen backlink hiçbir anlam ifade etmiyor ne yazık ki.Google görmüyor bile o siteyi :eek:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendine 10 kelime belirle yorum backlin blog backlink ve bazı sitelerde tanıtım yazarak makalenin içerisinde abartıya kaçmadan link al bu işne yarar
http://www.turhalnakliyat.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
hiçbişi
-
-
Ad Soyad
İ** A**