Öncelikle konuyu okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Fakat bahsettiğim sitede önceki mesajımda da söylediğim gibi site bir blog değil.Blog sisteminde kurulmuş fakat tamamen bir üretici firmanın portfolyosunu,vizyonu-misyonunu ,kısa tarihçesini ve iletişim bilgilerini içeren bir firma tanıtım sitesidir.
Söylediğinizi yapmak,modayı takip eden bir sitede veya trendleri takip edip onları ziyaretçileri ile paylaşmak isteyen blog yazarı için uygundur ve size tamamen katılırım....
Yazınızı şu an okumaya vaktim yok fakat en müsait zamanda okuyacağımdan emin olun:)
Söylediğinizi yapmak,modayı takip eden bir sitede veya trendleri takip edip onları ziyaretçileri ile paylaşmak isteyen blog yazarı için uygundur ve size tamamen katılırım....
Yazınızı şu an okumaya vaktim yok fakat en müsait zamanda okuyacağımdan emin olun:)
Anladım.O zaman bu durumda sitenizde çok fazla güncelleme yapamıyorsunuz.Herşey firmanın yapacakları ile alakalı.Bu noktada aklıma gelen Reklam vermeniz.Sitenizin trafiğini arttırmanız.Müşterilerin sizin varlığınızdan haberdar etmelisiniz.Alakalı konularda forumlarda yazılar yazmalısınız.Bu şekilde yükselebilirsiniz.
Çok fazla önermeyeceğim bir yolda hit yapan siteleri kullanmanız.Doğrudan hit yapan değilde sizin google de yükselmek istediğiniz kelimelerde sizi arayıp bulan uygulamalara yönelmeniz.Bunla alakalı ücretsiz bildiğim organikhit.com var.Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi gene sitemde mevcut.Tekrardan uyarayım bu yöntem sizi bir süreliğine yukarı çıkarır ondan sonrası gene size ait bir durum.