lostyazilim

Haber Sitesi Geliştirilmesi

8 Mesajlar 1.927 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

keremg keremg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın benden haber sitesi istemesi üzerine wordpress ile bir haber sitesi oluşturdum. Sizlerden ricam siteyi ziyaret edip eksik gördüğünüz yerleri belirtirseniz en kısa sürede düzeltmeye çalışıcam. Yardımcı olan herkese teşekkürler

Site adresi

wmaraci
reklam

Regex Regex SEO & Law Consultant Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 256 / 527
  • Ticaret 106, (%100)
Site eksiği değil de hedef tavsiyesi olarak önerim şudur ki, öncelikle Google News'i amaçlayın. Google News kaydını başarabilirseniz, zaten devamı gelecektir. Ayrıca Google News'e kayıtlı bir haber sitesi, en ölü hâliyle minimum 2.000 TL edere sahiptir.
keremg

kişi bu mesajı beğendi.

tolgahan571 tolgahan571 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 591
  • Beğeniler 104 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
bende haber sitesi kullanıyorum merak ettim sizin yaptığınızı
bence gayet başarılı
keremg

kişi bu mesajı beğendi.

https://sosyalloca.com

• Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)

Sourtimes adlı üyeden alıntı

Site eksiği değil de hedef tavsiyesi olarak önerim şudur ki, öncelikle Google News'i amaçlayın. Google News kaydını başarabilirseniz, zaten devamı gelecektir. Ayrıca Google News'e kayıtlı bir haber sitesi, en ölü hâliyle minimum 2.000 TL edere sahiptir.

Teşekkür ederim hocam fakat News kaydı hakkında pek bilgim yok. News e kaydolabilmemiz için yapmamız gereken çalışmalar nedir?

Ek Olarak:

tolgahan571 adlı üyeden alıntı

bende haber sitesi kullanıyorum merak ettim sizin yaptığınızı
bence gayet başarılı

Teşekkür ederim hocam

wmaraci
wmaraci

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
şimdilik iyi hocam ama yol uzun daha zamanla oturru zaten site mümkün oldukça özgün girmeye çalıınız
keremg

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
erkaner teşekkürler hocam

KLavy3 KLavy3 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba, belki de 6 yıldan fazladır haber siteleri ile uğraşıyorum, yaklaşık olarak 30'un üstünde haber sitem var çoğu news kayıtlı yada ziyaretçi sayıları oturmuş sitelerdir.

Şunu belirtmek isterim ki, bir haber sitenin öncelik olarak en iyi hale getirebilmesi için çarpıtıcı başlıklar, özet içerikler ve konuyu düzgün anlatan haberler olmalıdır. Bir haber sitesinin elbette ki tasarım ahlakı ( düzgünlüğü ) çok önemlidir ancak bunun yanı sıra site içi yaptığınız çalışmalar, içerikleriniz de tasarımınızdan daha üstün bir hal alır. Haber sitesinde yapacağınız çalışmalar tek başına değil ki zaten bu tip çalışmaları arama motorları pek de önem vermiyor. Çünkü çoğu içeriği hemen hemen özgün değil de sanki çalıntı imiş gibi algılayarak, yaptığınız etiketleme sisteminde veya url'leriniz başlıklarınız arama motorlarında yer almamaya devam ediyor.

Siteniz için eleştiride bulunmak istemiyorum. Haber sitelerinin hepsi güzeldir önemli olan sitenize iyi derece bakabilmeniz.

Örneğin, bugün aracınız bozuldu ve tamire götürebilmek için bir çekici yada yardım almanız gerekiyor. 1 kişi ile koca yolu aşamayacağınız için mecburen birkaç kişi yada çekiciye başvurmanız sizi tetikler.

Web siteleri de böyledir, tek başınıza haber siteleri ile ilgilenmek yerine bir kaç kişi ile bunu başarırsanız eğer, belki de istediğiniz en iyi yerlere gelebilirsiniz.

Hele ki bu olay yerel haber siteleri ise, kesinlikle basın bültenine kayıtlı olmanız ve kaymakamlığın mail sisteminde yer almanız gerekmektedir. Çünkü asla tek başınıza günde 10'larca haber çıkaramazsınız.

Wordpress söz konusu olunca da bunu derecelendirmenizi öneririm. Wordpress dünya çapında lider olan bir açık kaynaklı scirpt olması ve bunu rahatça kurmak hemen ardından site içeriğine girilmek mantıklı olsa da kurulum aşamasında ve sonra sonra yapacağınız işlemler de güçlü bir alt yapı oluşturduğunuza dair yol izletir.

Unutmayın! Web siteleri bebek gibidir, bir gün aç bırakmaya gelmez veya temiz bir şekilde bakmadığınız sürece fazla yaşamaz..

Saygılarımla..
keremg

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
İlginiz için teşekkür ederim..

Ek olarak: Konu Güncel

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al