Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Site eksiği değil de hedef tavsiyesi olarak önerim şudur ki, öncelikle Google News'i amaçlayın. Google News kaydını başarabilirseniz, zaten devamı gelecektir. Ayrıca Google News'e kayıtlı bir haber sitesi, en ölü hâliyle minimum 2.000 TL edere sahiptir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende haber sitesi kullanıyorum merak ettim sizin yaptığınızı
bence gayet başarılı
https://sosyalloca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
şimdilik iyi hocam ama yol uzun daha zamanla oturru zaten site mümkün oldukça özgün girmeye çalıınız
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba, belki de 6 yıldan fazladır haber siteleri ile uğraşıyorum, yaklaşık olarak 30'un üstünde haber sitem var çoğu news kayıtlı yada ziyaretçi sayıları oturmuş sitelerdir.
Şunu belirtmek isterim ki, bir haber sitenin öncelik olarak en iyi hale getirebilmesi için çarpıtıcı başlıklar, özet içerikler ve konuyu düzgün anlatan haberler olmalıdır. Bir haber sitesinin elbette ki tasarım ahlakı ( düzgünlüğü ) çok önemlidir ancak bunun yanı sıra site içi yaptığınız çalışmalar, içerikleriniz de tasarımınızdan daha üstün bir hal alır. Haber sitesinde yapacağınız çalışmalar tek başına değil ki zaten bu tip çalışmaları arama motorları pek de önem vermiyor. Çünkü çoğu içeriği hemen hemen özgün değil de sanki çalıntı imiş gibi algılayarak, yaptığınız etiketleme sisteminde veya url'leriniz başlıklarınız arama motorlarında yer almamaya devam ediyor.
Siteniz için eleştiride bulunmak istemiyorum. Haber sitelerinin hepsi güzeldir önemli olan sitenize iyi derece bakabilmeniz.
Örneğin, bugün aracınız bozuldu ve tamire götürebilmek için bir çekici yada yardım almanız gerekiyor. 1 kişi ile koca yolu aşamayacağınız için mecburen birkaç kişi yada çekiciye başvurmanız sizi tetikler.
Web siteleri de böyledir, tek başınıza haber siteleri ile ilgilenmek yerine bir kaç kişi ile bunu başarırsanız eğer, belki de istediğiniz en iyi yerlere gelebilirsiniz.
Hele ki bu olay yerel haber siteleri ise, kesinlikle basın bültenine kayıtlı olmanız ve kaymakamlığın mail sisteminde yer almanız gerekmektedir. Çünkü asla tek başınıza günde 10'larca haber çıkaramazsınız.
Wordpress söz konusu olunca da bunu derecelendirmenizi öneririm. Wordpress dünya çapında lider olan bir açık kaynaklı scirpt olması ve bunu rahatça kurmak hemen ardından site içeriğine girilmek mantıklı olsa da kurulum aşamasında ve sonra sonra yapacağınız işlemler de güçlü bir alt yapı oluşturduğunuza dair yol izletir.
Unutmayın! Web siteleri bebek gibidir, bir gün aç bırakmaya gelmez veya temiz bir şekilde bakmadığınız sürece fazla yaşamaz..
Saygılarımla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad