Scriptin ne olduğunun önemi yok. Bizi diğerlerinden ayıran fark nedir? sorusuna cevap bulunabiliyorsa durmayın. Ama yerli malı lafıyla olmaz. Bi ara sosyal ağlara yasak geldiğinde millet bunu fırsat bilip gazetelere bile sitelerinin reklamlarını yaptırdılar.Sonuç? cort oldu hepsi, saniyede silindiler.
Özgün diyorsunuz da bu tür projeleri yapacak yazılımcı yok bizde. Olanlarda para gözün teki zerre kadar destek olayım demiyor. Bi proje planladım ***da kral yazılımcıyım diye dolaşıyorlara anlattım hepsi biz yapamayız bunu dediler ama anlattığımın aynısı codecanyonda vardı. Ne oldu kraldın gözün kapalı yapıyordun. Tema yüklemekle olmuyor bu işler.
Bir kişiyi buldum yaparım dedi buluştuk bununla kahvecide detaylıca anlattım her şeyi. Çektiği fiyat 3.000 TL :D dedim kaç günde yaparsın 1 hafta dedi. 1 haftanın 7/24 bununla uğraşmıcaksın iş çıkışında boş zamanında yapacaksın neticede. Adam günde ayıracağı 1 saat için benden 3.000 TL dedi. Kimsenin ne zamanı nede 1 haftalık emeği 3.000 TL etmez.
Koca mühendisler deli gibi projeler çiziyor ay sonu aldığı para 3.000 TL yani bu adalet midir?

Bizde bot yapmakla kendini yazılımcı zannedip , projelere destek yerine köstek olanlar ve zamanını,kendini çok değerli görenler olduğu sürece her zaman Türkiye her haltta geriden gelir.