Arkadaş forum seviyesi yemin ediyorum yerlerde ya.. Şu yorumlara baksana cidden üzülüyorum..
Şuanda yıllardır fikir alışverişi yaptığımız bir yazılım grubumuz var ve bende dahil 3 kişi sosyal ağ geliştiriyoruz her biri ayrı projeler. birisi yazmış haftada bir saatini ayırıp 3bin tl istiyor neymiş efendim haftada bir saatini ayıracağı iş 3 bin lira etmezmiş.. sen tek bir şahısa büyük çapta bir proje yaptıracaksın adam olayı çözmüş işinde iyi ki sana bir haftada bitiririm demiş bu o arkadaşın tecrübesi ve kalitesi ile sabit olan bir şey. yani sen sadece harcadığı süreye değil o adamın kalitesine de para vereceksin. Aynı zamanda şu siteye iyice bir bakalım >
Sanırım internette artık onlarca,yüzlerce kopyası var. Arada hiç bir fark yok bir gün sistem küçücük bir sorun çıksa çözmeniz zaten zor çünkü bir sistem alt yapısına yabancısınız iki muhtemel itibari ile hazır script kurmaktan başka bir cacık bilmiyorsunuz.

Bazı zeki arkadaşlarda "işte facebookun ilk halin bilseler vır vır vır.." facebookun ilk ortaya çıktığı zamanlarda bu tipte bir proje yoktu. Örneği yoktu ve zamanına göre gayet yeterli bir tasarım ve donanıma sahipti. Ozamanın teknolojisi bakımından da gayet iyiydi. Bunları anlamayacak kadar CAHİL olmayın,APTAL olmayın çünkü saçmalıyorsunuz.
Şu konuda ki proje olarak bahsedilen şey sadece bir tane scripti alıp hosta kurmak,bumu proje ? proje bu kadar basit bir şey midir ? bu site(proje demeye dilim varmıyor kusura bakmayın.)
yalnızca bir sitedir. Bir özgünlük ışıltısı olmayan bir kopyadır bu kadar bariz bir şekilde ortada bu..
Selametle..