Kolay gelsin sadece ana sayfanızda gördüğüm problemleri yazmak isterim ;

# logonuz çok kötü geldi gözüme, eğer tutacak bir şey olmak istiyorsanız flat, sade bir tasarıma gitmenizi öneririm, ve bir ikonunuzun olması iyi bir şey ama logoya koymazsanız daha iyi olur kanaatindeyim, sadece nokkta yazısı yeterli bence. ama dediğim gibi O'nun içine nokta koymak falan, çok abartmışsınız.

#bağlamak ne demek onu anlamadım öncelikle, sonra beğen beğenme vs. özellikleri tanıtmanıza gerek yok bence, sonuçta sosyal medya siteniz üye olanları ışınlamıyor, yani ortada yeni bir özellik yok, beğen beğenme, arama özelliği her sosyal medyada var, yazacaksanız başka şeyler yazabilirsiniz. hatta hiç yazmasanız daha iyi sadece kayıt giriş yeterli bence.

#hazır scriptle gerçekten olmaz, bazı arkadaşlar sadece kötüleme amacıyla yorum attıkları için belki umursamamışsınızdır ama hazır script sonuçta, neresinde ne var bilmiyorsunuz, diyelim ki tuttunuz, script yapımcısına muhtaçsınız özelliklerde değişim için, ki yapımcı siteniz geliştikten sonra açıkları kullanmakta da özgür, adamın kendine özel panel yapmadığı ne malum :p, sonrasında tasarımda özgünlüğe de gidilmeli.

#sitenizde renk bütünlüğü yok, yazılar beyaz, arka plan mavi değişik bir şey, logo kırmızı siyah beyaz, butonlar bordomsu kırmızı, örneğin facebook twitterda tek renk esas alınır, sizde öyle bir şey yok, karma karışık.

#sayfaları daha tamamlamamışsınız, örneğin en alttan geliştiriciler'e gidince abuk subuk bir sayfa açılıyor, tüm eksikler tamamlanmadan tuttuk olacak hevesliyim dememelisiniz bence, ki büyük girişimciler forumlarda falan insanların görüşlerini pek umursamazlar bence, konu açmanız yanlış, reklam konusu gibi bir şey olmuş bu, hani bir arkadaş markdan örnek vermişya bende aynı örneği ele alıyorum, markın bir ingiliz forumuna facebooku açtım nasıl olmuş vs. dediğini düşünün, saçma olurdu.

#üyelerde boş üye yok diyorsunuz ama var, rastgele bakarken adamın birisi film bilmem ne diye hesap açmış, film sitesinin reklamını postlamış çıkmış gitmiş, onun gibi örnekler var. çok önemli değil ama yine de yazayım dedim.

# ek olarak bir de kendi görüşümü koyayım : sosyal medya çok büyük bir alan, öyle herkes altından kalkamaz, özellikle de bireysel olarak, eğer gerçekten büyümek istiyorsan ya yabancı amerikan falan olacaksın, yada türkiyede açacağım diyorsan bir kurumun, ne bileyim odtünün, trt'nin yada bilmiyorum büyük bir kurumun bünyesinde kurum adına açacaksın ki başlangıç kitlen ve güven puanın olsun, ben şahsen türk sosyal ağına üye olmam(sizinkine de üye olmadım) nedeni şifreyi alırken yani mysql'e gönderirken şifrelemesen(ki şifreleyip şifrelemediğini bilemem) phpmyadmine girer her şeyimi tak diye görürsün, tüm siteler için böyle, ben güvenemiyorum şahsen, türk malından korkmuşum bi kere, bir daha da yanaşmam, kendi görüşüm bu illaki zıt ve benzer görüşlüler olacaktır. fikirlerim bunlar.