lostyazilim
tr.link

4.5G'ye geçiş Adsense Gelirlerini Nasıl Etkileyecek

27 Mesajlar 3.709 Okunma
acebozum
tr.link

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)

Extazylinks adlı üyeden alıntı

Millet internet hızlandı diye sevinir, biz adsense için :D

Katılıyorum size ama Adsense de işimizin bir gerçeği :) Emek harcıyoruz ve karşılığını almamız lazım.:D

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    
elektronikssl
webimgo

ismeter ismeter ismeteroglu.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 203 / 202
  • Ticaret 2, (%100)
9

uzmanabi adlı üyeden alıntı

Tabi ki.internetin hızı direk adsense gelirini etkiler demek yanlış olur. Dolaylı yoldan etkilemesi durumu var. Bu da her internet sitesini etkilemeyebilir. Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 4.5 G'ye geçildiği günden bu yana EG görüntülenilebilirlik arttı. Özellikle en üst kısımda bulunan reklamlar kullanıcı daha sayfanın altına gitmeden görünmeye başlıyor. Tabi ki hiti az sayfa Görüntüleme az olan sitelerde gözle görülür değişikler olur veya olacaktır demek anlamsız olur. Burada temel nokta reklamın ekrandaki gösterim süresinin artmış olmasıdır.

İkinci olarak Son bir yılın en yüksek TBM değerlerine ulaştım. Tabi ki bu yeni ay ile birlikte adwordse yeni katılan müşteriler ile birlikte olabilir. Fakat Mart ayına göre tbm 3 katına çıktı. Yine dolaylı olarak bir kullanıcı mobil sürümde reklama tıkladığında saniyeler içinde çıkma eğiliminde oluyor. Sonuçta internet hızının artmasıyla reklamverenin de sitesi hızlı açılacak. Bunlar dolaylı etkiler de olsa günlük 30 k HİT üzerinden değerlendirildiğinde en azından benim açımdan faydalı oldu.

Eyvallah hocam ne güzel açıklamışsın böyle insanlar vizyon olacak sözler lazımken herkeste bir hayal kırıcılık, olumsuzluk vs vs sanki başkasına hakaret edince başkasının umudunu kırınca çıkar elde ediyorlar. Neyse biz olumlu olduktan sonra kazancımız elbet artar. 9 yıllık adsense sahibi değilim belkı ama 1 yılda çok şükür kendi arabamı aldım. Önemli olan olumlu bakış acısı arkadaşlar kim ne derse desin.

NedensizPostalar hocam inanın unuttum adını. http://incompetech.com/music/royalty-free/ Buradan aldım ıkı fon müziğini de buradan bulabilirsin
NedensizPostalar uzmanabi

kişi bu mesajı beğendi.

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

ismeter adlı üyeden alıntı

barisay boş muhabbet olabilir evet haklıda olabilirsin ama burda bu kadar insan en azından görüşlerini dile getirirken saygısızlık yapma derim hocam. 9 yıllık adsense yayıncısı olarak bilgilerini bize de söylersen belkı yardımın dokunur ama saygı çerçevesinde kimseye gömmeden.

Amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama biraz mantık çerçevesinde muhabbetler açalım yani söylemek istediğim ağzı olan konuşmasın. Mantık çerçevesinde internet adsenseyi etkilemez.

Konu boşsa yazmak zorunda seni kimse zorlamıyor bunu için.

İnsanların aklını karıştırmayın.

• Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 203 / 202
  • Ticaret 2, (%100)
barisay kimsin nesin bilmem ama sana attığım mesaj yeterince ılımlıydı. Sen benim açtığım konuyu evet eleştirebilirsin ama tutupta uslüpsuzca benim yorumuma ve yorum atan diğer kişilere cevaplar veremezsin. 9 yıldır adsense yapıyorum diyip 9 yılda pek bir halt becememiş vasıfsız boş birine benzeyen biri bana ağzı olan konuşuyor diyemez. Gir de biraz son 1 yılda neler yaptım bak. Haa diyorsan bende birşeyler yaptım (insanları olumsuza düşürmekten başka) gel konuş ama ADAM gibi üslübunla abicim.

wmaraci
wmaraci

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Reklamlar daha hızlı yükleneceği için kesin artış sağlayacaktır...

Son Haberler www.haberdetaylari.com

uzmanabi uzmanabi Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 220 / 77
  • Ticaret 3, (%100)

ismeter adlı üyeden alıntı

barisay kimsin nesin bilmem ama sana attığım mesaj yeterince ılımlıydı. Sen benim açtığım konuyu evet eleştirebilirsin ama tutupta uslüpsuzca benim yorumuma ve yorum atan diğer kişilere cevaplar veremezsin. 9 yıldır adsense yapıyorum diyip 9 yılda pek bir halt becememiş vasıfsız boş birine benzeyen biri bana ağzı olan konuşuyor diyemez. Gir de biraz son 1 yılda neler yaptım bak. Haa diyorsan bende birşeyler yaptım (insanları olumsuza düşürmekten başka) gel konuş ama ADAM gibi üslübunla abicim.

Kardeşim boş ver ben yukardaki yorumlarda nasıl yükseldiğini önümödeki raporlardan anlattım. Şunu tekrar söylüyorum herkes için olumlu sonuç doğurmayabilir.Bu başlık güzel ve mantıklı başlık. Boş boşuna açılmış binlerce başlıktan daha anlamlı. Beyin fırtınasına devam.

• Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 203 / 202
  • Ticaret 2, (%100)

drcag adlı üyeden alıntı

Reklamlar daha hızlı yükleneceği için kesin artış sağlayacaktır...

Katılıyorum hocam zaman gösterecek, beklentimiz bu yönde

Ek Olarak:

Kardeşim boş ver ben yukardaki yorumlarda nasıl yükseldiğini önümödeki raporlardan anlattım. Şunu tekrar söylüyorum herkes için olumlu sonuç doğurmayabilir.Bu başlık güzel ve mantıklı başlık. Boş boşuna açılmış binlerce başlıktan daha anlamlı. Beyin fırtınasına devam.

Eyvallah hocam teşekkürler. Diğer arkadaşta eleştirebilir belki doğruda çıkabilir saygılı olsun yeter.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al