Merhabalar, Tam bir oyun düşkünü olarak neredeyse aklınıza gelecek tüm oyunları oynamış biri olarak size naizhane bir oyun tavsiyesinde bulunacağım. Bulunma sebebimi yazımın en sonunda belirteceğim.
Öncelikle şunu belirtiyim bu tanıtımdan hiç bir gelir vs etmiyeceğim :) Oyun fena sardı ve gerçekten ilgi isteyen bir oyun. Ekrana tıkladıkça para kazanıyorsunuz ayriyeten kazandıgınız parayla dükkan otel vesaire alıyorsunuz. Zamanla paraız çoğaldıkça bu otellerden vesaire otomatik para toplatıyorsunuz oyun böylece devam ediyor. Ayrıca beceri geliştirme bölümüde var Oyunu bi deneyin boyutu küçük bir oyun denedikten sonra izlenimlerinizi 4 gözle merak ediyorum ben resmen bayıldım.
Tavsiyede bulunma nedenim ülkeler arası savaşlar oluyor bu oyunda Türkiye 22.sırada ve ülkenizin sırasına göre kazandığınız para oranı değişiyor yani ne kadar türk o kadar gelir. Ülkeler arası savaşa asker felan gönderiyormuşunuz ama onları tam bilmiyorum bende yeni başladım. Ayrıca çok iyi istatistikler var ekrana kaç kere tıkladığınız felan yazıyor. 30 dakikada 7416 kez tıklamışım :) o Denli sardı oun
Ek Olarak: Oyuna bakmaktan adını yazmayı unutmuşum oyun Telefondan oynanıyor adı : Tap Tycoon