Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Ben herkesden duyduğum kadarıyla Özel Okullar daha cömert not konusunda. Şişirme yapılıyormuş. Özellikle Doğa Koleji.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Para verdiğin için not şişirtmeye avantaj diyorsan vardır elbet öyle yapan yerler. Bütün özel okullar bir değil sonuçta :D
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Uzaktan eğitimi tercih etmeni öneririm devlet okulu ancak paralı eğitim olduğu için vize sınavları dahil internetten yapılıyor ve hocaların affıda yüksek
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kendimde kolej mezunu olarak söyleyeyim burslu girdim, bursuz giren yada yarı yarıya burslu alan çok farklı kolejlerde arkadaşım oldu, devlet okuluda , özel okulda not şişirme gibi bir olay yok, hocanın vicdanına bağlı bir şey çünkü ne ben nede arkadaşlarım böyle bir olay yaşamadık, seçeceğin lise ve universite iş hayatın için önemli örneğin bazı özel okullardan yada universitelerden çıkma insanları devlet istemiyor hani bir yapılanma tipi yüzünden. özel okulla devlet arası fark nedir , özel okulda daha çok üstüne giderler, sana daha ilgi gösterirler imkan sağlarsın örneğin bir arkadaşım özel universite ile anlaşması sayesinden ygs ve lys den kötü almasına karşın %50 bursla girdi kardeşide oraya girdi diye ikisinin toplam indirimi %75 oldu gibi aynı zamanda farklı dillere ağırlık veriliyor, İngilizce zaten başta var, almanca ve fransızca ek dil veriliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Notların ne kadar hormonlu olursa olsun sonuçta bir sınava giriyorsun oradan belli bir puan alamazsan bir işe yaramıyor. :) O yüzden en önemlisi çalışmak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Devlet okullarında eğitim yok özele gidin sizin için çok daha iyi olucaktır.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Yeğenim Osmaniye'de özel okulda okuyor. Bir gün bile kitap açmadan, her yıl karnesinin yanında taktir belgeside gönderiyorlar. Siz düşünün (:
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Temel liselerde arada bir sinav diye kagit geliyor bi bakiyosun 90 100 almissin temel liselerde okullarinin basarisini yuksek gostermek icin yuksek veriyorlar.Sınifimda çocuk lise bitirme garanti diye gitti o kadarını soyleyim.