-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Baş ağrısından ağladığımı bilirim. Yatakta uzandım ve artık kafam kopsun da kurtulayım diyordum. Benim ki tamamen bilgisayarda geçirdiğim sürenin uzun olmasındandı. Spor, dengeli beslenme, doğa yürüyüşleri, sosyal hayat beni kendime getirdi.
Muhtemelen stresli zamanlar geçiriyorsundur veya radyasyonun yüksek olduğu bir bölgede bulunmuşsundur. Örneği hastanelerin görüntüleme merkezleri gibi.
Ben ilaç kullanmadım... Sadece babam halime çok üzülüp gecenin bir yarısı eczaneden ilaç alıp gelmişti onu içip uyumuştum hepsi o kadar... Sana da ilaç kullanmamanı tavsiye ediyorum. Özellikle de doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanılmaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En etkili çözüm bilgisayar telefon gibi cihazlara uzun süre bakma. Yeşil alanlarda bolca dolaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yüksek Lisans yapıyorum, sağlıkçı hocam bilinçsiz kullanılan ilaçların bağımlılığı ve hastalığı arttırdığını söylemişti. ilaçların çok yan etkisi var. işin içerisinde büyük ilaç satıcılarının çıkarı da olduğundan, insanın canı hiçe sayılıp ilaçlar denetimlerden kolayca geçiriliyor.
Gerektiğinde ilaç da kullanın ama benim tavsiyem bitkisel tedavi yöntemlerini bir araştırın. Tavsiye isterseniz dermanalibaba.com vardı, kilo almak için müracaat etmiştim.