Merhaba Arkadaşlar,
Web sitelerimde hiç bir sıkıntı yoktu fakat ben sunucu değişikliği yapınca problem ortaya çıktı. Resimlerin bazıları kırık bağlantı oldu. Bunların düzeltmesinde bana yardımcı olabilecek bir tane arkadaş arıyorum. Aşağıda işlemleri tek tek yazıyorum ona göre uygun fiyat vermenizi rica ediyorum 22 tane web sitesi var her sitede ortalama 100-500 adet yazı var ama tam olarak bilmiyorum kaç tane var... Bir site biter hemen paranızı alırsınız sıkıntı yok o konuda...
1. WP Giriş Yap
2.Yazı Düzenle
3. Başlık Düzenle ( Şişme Oyun Parkı -Rodeo Kiralama gibiyken " Rodeo Kiralama" olacak )
4. Site içi resim düzenle ( Resimleri alacağınız site size verilecek google görselde çıkıyor zaten direk resimler, hatta çoğu bizim sitelerden çıkıyor.)
5. Etiketleri Düzenle ( sisme,sisme oyun, sismeler gibi saçma sapan etiketler var onlar düzenlenmesi gerekiyor.
6. Güncelle
Toplamda 6 Adet İşlem var.
Devamlı olarak çalışma sağlayabileceğimiz bir arkadaş teklif gönderirse çok sevinirim. Bu işlemler için her yazı başına 2 TL, 3 TL gibi saçma teklif verenler lütfen muhattap bile olmasınlar. C/P işi yapan arkadaşlar; 100 Konu C/P 5/10 TL'ye yapıp bu işlemlere tanesine 0,75 diyenler yine muhattap bile olmasın.