-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sıfırlar fazla mı olmuş diye baktım ama galiba doğru görmüşüm 100 bin ne demek be hocam siz o parayı çıkarmak için ne kadar çabalayacaksınız bence onu hesap edin öyle girin bu işe.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam amacınız para kazanmaksa size kesinlikle e ticaret işine girmenizi tavsiye ederim güzel bir marka ile kısa sürede ödediğini parayı geri kazanırsınızz
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Daha ucuz bir SEO paketi ve script almanızı ve AA dev paketi almayıp kaliteli bir domine daha çok bütçe ayırıp arta kalan parayı kaliteli içerik ve editörlere harcamanızın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Alıntı içerik olduktan sonra istediğiniz kadar SEO vs. para harcayın bir anlamı olmaz ancak özgün, kaliteli ve çok sayıda içerikle daha az SEO maliyetiyle daha rahat üste çıkarsınız ve insanların sitenize girmek için nedeni olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O kadar bütçe olacak hiç düşünmeden e-ticaret sektörüne girerdim ancak kararlıysanız başarılarınızı dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bence en önemlisi domaindir. ve 35-40 tl gibi bir fiyata kesinlikle kurumsal bir domain bulamazsınız. Özellikle rekabetin en yoğun olduğu bir sektör. Elimde çok güzel kurumsal olacak domain var 2 adet. Uygun fiyata bırakabilirim.
aktifzaman.net (ulusal haber siteleri için çok iddialı bir domain)
webtehaber.net