Hocam ben projenizi beğendim. Daha farklı, araştırma isteyen soru ve konularla siteniz zenginleşirse başarılı olacağını düşünüyorum. Kolay gelsin.
teşekkür ederim hocam ;)
Koniks nedir bilmiyorum, ama sitenize baktım. Alıcı ve satıcıyı bir araya getirmeyi amaçlıyor, değil mi? İki konuya göz attım: Toptan bayan çanta satıcısı arayan ve toptan bilgisayar parçası satan konular. Bence güzel bir proje. Armut diye bir site vardı, sanırım ona benziyor; ama galiba bu B2B mantığına daha yatkın. Dilerim güzel sonuçlar elde edersiniz.
Tek önerim şu: Kategoriler. Şu an 4 kategori var; ama sektörlerle ilgili değil bunlar da. Belki sektörlere yönelik kategoriler hazırlayabilir ve onları da içinde üçe bölebilirsiniz. Örneğin:
Tekstil - Tesisat - Bilgisayar vs...
Tekstil 1 -> Alıcılar
Tekstil 2 -> Satıcılar
Tekstil 3 -> Diğer*
* Soru soranlar ve doğrudan ticaretle ilgili olmayanlar.
Eminim bu site tutarsa reklam geliriniz de artar.
Hayırlı olsun...
Tek önerim şu: Kategoriler. Şu an 4 kategori var; ama sektörlerle ilgili değil bunlar da. Belki sektörlere yönelik kategoriler hazırlayabilir ve onları da içinde üçe bölebilirsiniz. Örneğin:
Tekstil - Tesisat - Bilgisayar vs...
Tekstil 1 -> Alıcılar
Tekstil 2 -> Satıcılar
Tekstil 3 -> Diğer*
* Soru soranlar ve doğrudan ticaretle ilgili olmayanlar.
Eminim bu site tutarsa reklam geliriniz de artar.
Hayırlı olsun...
Öncelikle teşekkür ederim hocam güzel fikirler verdiniz. Evet bu biraz daha b2b mantığı taşıyor koniks bu tarz bir fikir alışveriş sitesi sadece böyle bir bölümü yok benimde ordan aklıma geldi :)